Setari Cookie-uri

9 tipuri de sex care trebuie incercate

Hai sa incercam ceva nou in materie de sex.

3. Sex de dimineata

Dimineata, cel mai dificil moment al zilei. Trebuie sa ne trezim de dimineata si sa revenim la programul obisnuit, sa mergem la munca. Pentru a incepe saptamana cu bine, iti recomand sexul de dimineata. Destul de dificil la inceput, actul sexual de la prima ora reuseste sa iti tina zambetul pe buze intreaga zi. Incepe cu un preludiu mai lung, saruturi pasionale si mangaieri suave pentru a te bucura din plin de sexul diminetii.

Sursa Foto: Shutterstock.com

4. Sexul tantric

Energia barbateasca, numita si Yang, este un impuls care vine din interior si se aseamana cu o linie dreapta, care isi cunoaste drumul. Energia feminina, numita si Yin, este un impuls care seamana cu o linie serpuita (se spune ca de aceea corpul femeii are multe linii curbe).

Orgasmul feminin este mult mai intens prin practicarea sexului tantric deoarece excitarea este cheia. In sexul tantric nu exista orgasm vaginal, ci orgasm al intregului corp. Partenerii trebuie sa fie atenti in timpul actului, sa se lase purtati de sentimente si sa nu mai astepte sa fie satisfacuti. Multe persoane fac sex cu un singur scop: atingerea orgasmului. Cum ar fi daca nu ne-am mai gandi la asta si am face sex din placere, fara a mai avea aceasta obsesie in minte?

Citește și:

5. Sexul salbatic

Lasa animalul din tine sa iasa la iveala, preia initiativa si domina-ti partenerul. Sari asupra lui, „sfasie-i” hainele si impune-te. Leaga-l la maini sau la ochi, stai deasupra si bucura-te de placere. Schimba des pozitiile pentru a nu te plictisi, insa incearca ceva mai elaborat precum: pozitia 69, pozitia fluturele, pozitia antilopa, pozitia la perete, pozitia doggy style, pozitia lotus.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.