Setari Cookie-uri

9 tipuri de sex care trebuie incercate

Hai sa incercam ceva nou in materie de sex.

6. Sexul confortabil

Sexul confortabil te imbata cu pasiune.

Orice partener isi doreste sa aiba parte de o partida de sex condimentata cu romantism. Pentru unii poate ca pare obisnuit,banal chiar, insa nu-i deloc adevarat. Sexul confortabil te face sa te simti bine deoarece nu te lasa fara puteri, nu iti taie respiratia si nici nu te chinuie. Acesta inseamna doar sex linistit, romantic, cu preludiu lung, masaje de durata si saruturi pasionale.

Beneficiile sexului confortabil sunt legate de faptul ca elementele psihologice sunt legate de cele fizice, pastrand o legatura puternica a relatiei intre parteneri.

7. Sexul la intamplare

Nu este o partida quickie, ci un timp de sex care te ia prin surprindere si te plimba prin toata casa.
Un tur sexual nu strica niciodata: sex pe canapea, pe masa, pe masina de spalat, pe birou, pe fotoliu si, ultimul loc, sex pe pat.

Citește și:

Sexul la intamplare iti controleaza instinctele, scotand in evidenta latura ta pasionala, usor salbatica, gata sa fie satisfacuta.

Sursa Foto: Shutterstock.com

8. Sexul fantezie

Este timpul sa dai frau liber imaginatiei. Orice persoana are fantezii sexuale asa ca trebuie sa iti iei inima in dinti (daca esti timida) si sa vorbesti deschis despre acest lucru cu partenerul tau. Puneti in practica visele voastre erotice si simtiti-va liberi sa experimentati.

9. Sexul la minut

Sau la minute. O partida de sex rapida este primul lucru pe care ar trebui sa il faca un cuplu dis de dimineata. Un quickie este precum un cutremur: iti ofera adrenalina de care ai nevoie, nu dureaza foarte mult si iti inmoaie genunchii.

O zi stresanta poate fi data uitarii cu o partida quickie. Nu astepta ca el sa initieze momentul, ci demonstreaza-i ca vrei. Este de ajuns pentru a te duce in dormitor sau pe masa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.