Kudika
1 Mai 2012

Nu ti-a inselat asteptarile in relatie si cu toate astea, nu mai stii daca el e sufletul tau pereche.

Esti implicata intr-o relatie durabila, dar incepi sa te indoiesti ca el ai fi alesul tau. Iti vine greu sa accepti, dar ceva s-a schimbat. Uite 15 semne care-ti spun ca nu este sufletul tau pereche:

7 secrete mai putin cunoscute despre sufletele-pereche

1. Indoielile ajung sa te macine. Te iubesc a devenit mai mult un joc de cuvinte spus in pripa. Nu esti convinsa ca mai pastrezi aceleasi sentimente pentru el si te gandesti daca nu cumva, esti pe calea gresita. Ai multe intrebari, neclaritati si chiar daca intuiesti raspunsurile, nu esti complet convinsa de adevar.

semne ca nu este sufletul pereche

sursa foto: shutterstock.com

2. Mai nou, il privesti ca pe un prieten. Tandretea a fost inlocuita cu o afectiune pe care i-o acorzi unui prieten bun. Te trezesti ca il privesti dormind si in loc sa zambesti, gandurile iti zboara departe si nu stii daca te mai bucura prezenta lui.

3. Nu mai este confidentul tau. Chiar daca nu ti-a dat motive sa te indoiesti de increderea lui, iubitul tau nu iti mai este confidentul favorit. Fie ca te bucuri, sau ai probleme, preferi sa discuti toate aceste amanunte cu prietenele tale.

4. Dorintele vostre nu se mai potrivesc. Tu vrei o vacanta la munte, dar el si-a planificat deja weekendul. Observi ca nu va mai doriti lucruri comune si orice mica neintelegere se transforma intr-un conflict de proportii.

Contractul sufletelor pereche pe viață: 20 de promisiuni pentru partenerul de cuplu
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: