Setari Cookie-uri

15 semne ca NU este alesul

Nu ti-a inselat asteptarile in relatie si cu toate astea, nu mai stii daca el e sufletul tau pereche.

5. S-a distantat. Te gandesti daca problema este doar la tine. Insa, ai remarcat o distantare si din partea lui. Pleaca fara tine la evenimentele importante si gesturile de afectiune s-au rarit considerabil.
Iti ascunde multe. Toti spunem minciuni nevinovate, dar deja ai descoperit ca el iti ascunde mai multe decat credeai. Bineinteles, acest lucru iti da de gandit si incepi deja sa creezi diverse scenarii.

semne ca nu este sufletul pereche

sursa foto: shutterstock.com

6. Va certati tot mai des. Minore sau nu, certurile s-au transformat intr-un ritual la ordinea zilei. Micile conflicte intaresc o relatie dar cand se repeta constant, ajung sa indeparteze un cuplu.

7. Ti-ai pierdut increderea in el. Un strop de gelozie nu strica, dar daca ai inceput sa ii verifici email-ul si de abia astepti sa plece ca sa-i scotocesti telefonul, nu e de bine. Increderea este esentiala intr-o relatie de durata.

Citește și:

8. Nu-i mai suporti tabieturile. Al inceputul relatiei nu ti se parea un capat de tara sa ajunga tarziu la intalniri. Ba mai mult, radeai la glumele lui chiar daca erau lipsite de haz. Acum, toate aceste obiceiuri te calca pe nervi.

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.