Setari Cookie-uri

Ghidusele erotice: Buzele din Sud

Sa nu va prind ca strambati din nas!

Labiile mari

Daca te cocosezi putin si iti arunci un ochi in zona ta pelviana, vei observa doua perechi marisoare de buze, denumite in termeni stiintifici si labiile mari. Ghiduselele astea sunt acoperite cu par pubian, microbii stand astfel departe de vagin. Dar cum epilarea inghinala este pe val, buzitele noastre au renuntat de mult la a mai fi pufu, acceptand saracele sa fie smulse de fiecare data.

Labiile mici

Asezate strategic in interior, gata sa fie explorate si savurate, buzele mai mici (labiile minore) stau pitite in interior, jucandu-se de-a v-ati ascunselea cu ciocoflenderul barbatului tau. Labiile mici acopera uretra si vaginul, ca na, nu putem sa oferim totul pe tava. Uneori e bine sa ii lasam pe masculii astia care se cred atat de macho sa mai si plece in cautarea locului.

In timpul sexului, cand tu arzi de placere si nici nu mai stii cum te cheama, iar al tau iubit incearca sa te impresioneze cu miscari dure, de parca e la campionatul de handraneala (si se aseaza cu mana pe par, si iti ridica picioarele pe sus mai ceva ca ale Nadiei Comaneci, te onduleaza si te frantamanta de parca ai fi Modelino), buzele micute se umplu cu sange, fiind mult mai sensibile la atingere. Parca ti-ar da semnalul ca este timpul pentru un orgasm.

Citește și:

Jucarioarele astea stimuleaza glandele sa produca mai multe secretii, ce actioneaza pe post de lubrifiant natural.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.