Setari Cookie-uri

Gata! Mitocanul de serviciu trebuie concediat

Mitocanul: profesia lui preferata este aruncatul cu privirea sau, dupa caz, pipaitul femeilor pe strada.

L-ai intalnit astazi, il vei intalni si maine chiar daca ai face orice sa-l indepartezi din drumul tau. Din pacate, nu poti. El, mitocanul de serviciu este omniprezent, fiind oriunde si oricand. Isi face treaba excelent, mai ceva ca un angajat cu norma intreaga.

barbat mitocan grosolan Nu-ti imagina ca zace in el vreun carierist respectabil, pentru ca munca lui nu presupune activitati care sa-i puna in evidenta inteligenta. Apoi, care inteligenta? Daca este imbracat la camasa, nu inseamna ca vorbim despre un savant expert in stiinta.

Chiar daca serveste clasa muncitoare profesia lui preferata ramane aruncatul cu privirea sau, dupa caz, pipatitul femeilor pe strada. Daca ai avut noroc sa il ocolesti fara sa te observe, ei bine, nu poti sa nu-l remarci tu pe el. Sta scufundat cu nasu-n telefonul lui si nu mai vede, nici n-aude. Are un telefon ultra performant, inzestrat cu jocuri, aplicatii si bineinteles, cele mai cunoscute hituri, care rasuna in tot autobuzul. Cui nu-i place, sa nu asculte, caci gusturile nu se discuta. Si cand se plimba cu masina, lasa geamurile deschise si muzica bubuie la maxim. De ce ar simti nevoia sa menajeze urechile nevinovate ale trecatorilor?

Citește și:

Mitocanul nu vrea sa impresioneze, ci isi doreste sa oftice. Pe cine? Pai, el este convins ca toata lumea il invidiaza pentru dotarile sale. Se mandreste in mod special cu sifonierul lui ticsit de branduri celebre.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.