Setari Cookie-uri

Gata! Mitocanul de serviciu trebuie concediat

Mitocanul: profesia lui preferata este aruncatul cu privirea sau, dupa caz, pipaitul femeilor pe strada.

Categoric, lasa in urma o dara de parfum si poarta intotdeauna haine cu marca la vedere. Doar, eticheta conteaza si el trebuie sa iasa in evidenta. Daca nu-ti ia ochii catarama stralucitoare de la curea, trebuie sa-i observi mesajul de pe tricou. Se vrea a fi amuzant si te anunta, daca mai era nevoie, ca el este faimos, sexy si bun, ce mai, o partida de nerefuzat pentru o noapte sau mai multe nopti... in pat. Nu te obosi sa-i cauti privirea. El se crede un star, de aceea poarta ochelari de soare indiferent ca se afla afara, in club sau in magazin la cumparaturi.

barbat mitocan bufon

sursa foto: shutterstock.com

Pretinde ca s-a desprins dupa vreo coperta faimoasa, asadar o sa te abordeze cu replici la fel de cunoscute. O sa rada grosolan de la un metru distanta impreuna cu amicul lui, la fel de “celebru” ca si el. Apoi, daca nu iti taie calea, poti sa te astepti la un compliment vulgar, aruncat cand va intersectati pe drum. Vocabularul lui este limitat, dar cu toate astea se comporta de parca a tinut vreo cuvantare importanta si ramane stupefiat daca nu-l bagi in seama. Ai noroc daca renunta din prima. De obicei devine insistent si agasant. Nu reuseste sa inteleaga de ce l-ai refuzat.

Citește și:

N-are rost sa faci apel la vreo urma de respect sau bun simt. Aceste insusiri ii lipsesc cu desavarsire si niciodata nu s-a preocupat de existenta lor. Raspunde-i prin indiferenta si o sa-l doara cel mai tare. Barbatul mitocan este un bufon care tanjeste dupa atentie. Are o parere excelenta despre el, insa ar trebui sa-i dai de inteles ca se supraapreciaza. Poate ar trebui sa-si caute o alta preocupare pentru timpul liber. Din pacate pentru el, mitocania a devenit deja o meserie foarte cautata.


sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.