Setari Cookie-uri

Cele 4 cumpene intr-o relatie

Principalii factori care distrug un cuplu fericit.

Orice relatie este supusa unor incercari, menite sa testeze sentimentele si increderea partenerilor. Afla care sunt factorii vinovati pentru dezechilibru in cuplu si invata sa depasesti momentele de cumpana:

1. Lipsa de comunicare

Sinceritatea este esentiala pentru un cuplu solid si implinit. Dragostea nu este suficienta pentru a mentine echilibrul si starea de bine. Comunicarea poate sa aplaneze orice conflict si are un rol foarte important intr-o relatie. Sa comunici inseamna sa fii sincer, sa spui ce simti dar sa si asculti. Totodata, tonul vocii si mesaje pe care le transmiti sunt la fel de importante.

Alege intotdeauna un moment prielnic pentru a purta o discutie tensionata. In niciun caz nu-i face iubitului tau observatii in public, chiar daca a intrecut masura. Limiteaza-te la o privire cu subinteles si isi va da seama ca a gresit. Alege-ti cu atentie cuvintele si nu adopta o atitudine superioara. Tandretea si afectiunea iti pot indulci vorbele. De semenea, o gluma nevinovata este mereu binevenita, in special in toiul unei discutii incordate.

Citește și:

lipsa intimitate si comunicare
sursa foto: shutterstock.com

2. Lipsa intimitatii

Intimitatea nu se rezuma doar la sex. Dupa comunicare este a doua mare cumpana a unei relatii. In lipsa ei se poate instala foarte usor dezinteresul sau monotoinia. Intimitatea apropie un cuplu si sporeste increderea in doi. Lucrurile simple au o incarcatura emotionala puternica si influenteaza in bine o relatie. Cine a zis ca in pat trebuie sa faci doar sex?

Ia-ti iubitul de mana, invita-l sub asternuturi si stati la povesti pana dimineata. Spune-i tot ce-ti trece prin cap, rasfata-l cu un masaj, apoi lasa-l si pe el sa te binedispuna cum stie mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.