Setari Cookie-uri

Cele 4 cumpene intr-o relatie

Principalii factori care distrug un cuplu fericit.

3. Minciuna

Cand lipseste increderea este foarte greu sa mai faci planuri pentru viitor. Uneori este necesar sa minti pentru a nu rani sentimentele celuilalt, dar mai devreme sau mai tarziu orice minciuna iese la iveala si distruge increderea intr-un cuplu. Orice relatie trebuie sa se bazeze pe adevar si sinceritate ca sa poata dainui in timp.

Tradarea este greu de tolerat chiar si de partenerul cel mai indulgent. Chiar daca minti frumos, nu trebuie sa te simti mai putin vinovata pentru gestul tau. In loc sa ascunzi adevarul construind scenarii incredibile mai bine ai infrunta realitatea spunand ceea ce simti cu adevarat.

minciuna tradare sursa foto: shutterstock.com

4. Orgoliul

Cand investesti sentimente puternice in cuplu si iti pasa cu adevarat de persoana pe care o iubesti, trebuie sa renunti la orgoliu. Mandria este un impediment major, prezent in comportamentul ambilor parteneri. Atat femeia, cat si barbatul isi doresc sa detina controlul intr-o relatie. Vor sa se faca auziti si certurile apar cand amandoi insista sa aiba ultimul cuvant.

Citește și:

De obicei razboiul orgoliilor are un final trist daca niciunul nu stie sa renunte la timp. Daca visezi la o relatie fericita, pune dragostea si intelegerea pe primul plan.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.