Setari Cookie-uri

20 de semne ca EL este sufletul tau pereche

Daca vrei sa stii daca alesul tau este si cel pe care ti l-a harazit destinul, trebuie sa fii atenta la semne.

5. Nu isi doreste altceva

Chiar cand priveste alte fete, nu il vezi salivand. Apoi, cand isi intoarce privirea catre tine este ca si cum tocmai te-a (re)descoperit si se indragosteste din nou de tine.

Desigur, are si de ce! Doar esti o femeie minunata! Si il mai si iubesti inapoi! Ce si-ar putea dori mai mult? Eeeei, obraznicul!

6. Atractia fizica

Foto Виктория Бородинова /Pixabay

Poate fi proaspat trezit, proaspat nebarbierit, proaspat nervos, proaspat botit, proaspat infrigurat, proaspat netuns, poti fi proaspat trezita, proaspat transpirata, proaspat neepilata, proaspat lenesa, proaspat isterizata si proaspat ciufulita, si v-ar veni oricum sa o faceti ca pe Discovery (in toate felurile de acolo)!

7. Proba varstei

Nu ma refer la diferentele de varsta dintre voi... asta nu e treaba mea. Eu ma gandeam la faptul ca iti poti imagina ca ajungeti impreuna la 70 de ani (dar sa mancati sanatos pana atunci! Sa nu fumati si sa nu consumati alcool in exces! Si treceti strada pe zebra!) si crezi, cu convingere, ca va veti iubi chiar si atunci, cu proteze, bastoane si par alb.

Citește și:

8. Fluturi

Nu in stomac, aia sunt pentru adolescenti (desi nu e obligatoriu sa lipseasca), nu, eu ma gandeam la fluturii pe care ii ai la cap! De fiecare data cand te gandesti la el, esti euforica. Chiar daca a facut ceva rau, pentru ca nu are cum sa fie prea grav (doar e sufletul tau pereche!), te bufneste rasul in tramvai cand te gandesti cum te-ai enervat tu degeaba si cat de haios este el de fapt. Nu vei putea niciodata sa stai suparata pe el.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.