Setari Cookie-uri

10 semne ca relatia ta nu mai merge

Cand este momentul sa mergi mai departe.

5. Primesti reprosuri in public: cand ti-e lumea mai draga si stai la o sueta cu prietenii, el se gaseste sa iti reproseze ca iar ai facu o gluma nepotrivita. Indiferent de context, nu trebuie sa ii permiti iubitului tau sa iti denigreze imaginea in public. Reprosurile sunt doar pentru intimitatea voastra.

6. Doresti sa fii independenta: parca prezenta lui nu mai este de ajuns pentru a te simti satisfacuta. Iti este dor de perioada single si vrei tot mai mult sa iti recastigi independenta.

7. Sexul nu te mai satisface: sexul nu garanteaza fericirea, insa este un factor important care contribuie pentru o relatie trainica. Daca si sexul ajunge sa nu te mai multumeasca, inseamna ca relatia ta traverseaza o perioada foarte dificila.

8. Nu mai exista respect: cand glumele nevinovate sunt inlocuite de reprosuri rautacioase, trebuie sa iei masuri. Respectul este o conditie esentiala pentru o relatie trainica si odata cu disparitia lui nu mai poti avea asteptari prea mari.

Citește și:

9. Schimbarile sunt evidente: incepi sa remarci schimbari evidente in rutina zilnica. Planurile voastre se schimba dupa o zi pe alta si tu nici macar nu aflii de ele, doar esti pusa in fata faptului implinit. Si, cum o schimbare nu vine niciodata singura, ar fi momentul sa te astepti si la alte surprize neplacute. Cand o relatie nu mai merge totul se naruie treptat.

10. Nu mai esti fericita: remarci ca in loc sa fii linistita, zi de zi aduni noi nemultumiri. Relatia ta nu te mai satisface si in loc sa cauti solutii de salvare incepi sa te complaci in suferinta. Cand nu mai esti fericita trebuie sa iai cat mai repede hotarari menite sa te ajute sa supravietuiesi. Nu iti pierde timpul langa persoana nepotrivita si alege sa mergi mai departe, in cautarea adevaratului suflet pereche.

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.