Setari Cookie-uri

Nu il iubesti pe el ci ideea de relatie

Cum sa nu incurci atractia fizica cu iubirea!

Cu totii suntem atrasi de mai multi oameni de-a lungul vietii chiar in cele mai nepotrivite momente, adica de exemplu cand suntem deja intr-o relatie stabila sau cand viata este foarte tumultoasa. Atractia insa vine uneori fara sa realizam, fara sa vrem neaparat, fara sa facem sex cu respectivul ci pur si simplu se intampla, desi uneori sentimentele nu sunt reciproce. Asta duce la inimi frante, ganduri negre si confuzie. Pe moment nimeni nu realizeaza ca poate aparentele inseala, ca cineva poate parea perfect, dar de fapt sa fie foarte nepotrivit. Ca sa nu incurcati atractia fizica cu dragostea puteti incerca sa va lamuriti in urmatoarele aspecte.

relatie Foto: lassedesignen, Shutterstock

1. Va este dor de el doar cand sunteti singure

Intreaga zi sunteti ocupate cu munca sau prietenii cu care iesiti la cafea apoi cand ajungeti acasa si va vedeti singure in casa brusc vi se face foarte dor de acea persoana. Cel care va este destinat trebuie sa va umple viata de fericire non-stop, sa il aveti mereu in minte, nu doar cand va duceti la culcare si ati vrea sa va mai incalzeasca cineva pe cealalta parte a patului. Este normal sa va simtiti uneori singura si trista, dar asta nu inseamna ca va este dor de el, ci doar ca ati vrea sa aveti pe cineva alaturi la bine si la greu. Va doiti sa aveti pe Cineva care sa va sarute, sa va mangaie, sa va ia in brate, cineva care sa va impartaseaasca sentimentele, dar nu disperati, totul este normal in aceste sentimente si la un moment dat va veti gasi si voi pe cineva special care sa fie intreaga voastra lume.

Citește și:

2. Ii analizati fiecare greseala

Tineti minte ca suntem cu totii oameni si deci susceptibili greselii. Daca la nervi, dupa o zi stresanta se rasteste la cineva cand este la volan asta poate insemna doar ca este foarte obosit si nervos si ca abia astepata sa ajunga acasa pentru a face un dus cald dupa care sa manance si sa doarma putin. Daca aveti tendinta de a exagera lucrurile si a le analiza mai mult decat este cazul inseamna ca nu este dragoste adevarata ci doar posesivitate. In acelasi timp, daca incearca sa va spuna ceva si sunteti indiferente apoi cand schimba subiectul va faceti ca ploua probabil ca nu va intereseaza persoana lui si stati cu el doar din obisnuinta. Totusi sa nu incercati niciodata sa-i gasiti scuze, daca va deranjeaza ceva spuneti-i, luati atitudine, vedeti daca intr-adevar va place de el sau doar iubiti ideea de relatie, acesta poate fi un proces indelungat, dar va merita efortul.

Citește și:

3. Incercati sa-l schimbati

Nu degeaba se spune ca iti place de cineva pe de-a-ntregul sau deloc, pentru ca daca luati pe cineva il luati asa cum spun juramintele de nunta: la bine si la greu, cu bune si cu rele. Nu puteti face pe cineva sa gandeasca intocmai ca voi sau sa se comporte leit in anumite situatii delicate, pentru ca fiecare om este o individualitate aparte si contrariile se atrag intotdeauna. La urma urmei haideti sa fim serioase, cum ar fi o relatie in care absolut totul este roz mereu, nimeni nu are vreo parere, amandoi se aproba la infinit? Ar fi teribil de plictisitoare, monotona si de prea mult bine se stie ca ti se uraste. In plus, e clar ca daca incerci sa-l schimbi prea mult nu-l iubesti de fapt pe el. Reciproca este in continuare valabila: daca nu faceti altceva decat sa va luati dupa el si sa fiti dependente de el inseamna ca nu este ceea ce va trebuie.

Citește și:

4. Va treziti destul de des in situatia in care sa visati la viitor

Daca va planuiti absolut fiecare pas in functie de ce voiati sa faceti singura si unde voiati sa caltoriti doar ca acum mai aveti pe cineva alaturi asta nu e iubire este doar fantezie. Alaturi de persoana iubita traiti fiecare clipa ca si cand ar fi ultima, va faceti evident cateva planuri de viitor, in functie de durata relatiei voastre planurile pot fi de lunga durata sau doar unde va duceti in weekend ori ce mancati diseara insa toate aceste planuri sunt facute de comun accord, unind visele a doua persoane, nu impunandu-le doar pe ale uneia. Daca va concentrati mai mult pe ce ar putea fi decat pe ceea ce este inseamna ca ceva nu merge bine. Incercati sa va dati seama daca viata bate filmul sau invers!

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.