Setari Cookie-uri

Nu il iubesti pe el ci ideea de relatie

Cum sa nu incurci atractia fizica cu iubirea!

5. Exista inca lucruri pe care vi le doriti altfel

Voua v-ar placea ca cineva sa incerce constant sa va schimbe personalitatea, sa va impuna un anume stil de imbracaminte, sa nu va lase sa va fardati absolut deloc sau dincontra sa va critice ca stati nemachiate? Probabil ca n-ati putea rezita prea mult timp alaturi de un astfel de om, asa ca "ce tie nu-ti place altuia nu face"! Daca dupa cateva saptamani n-ati trecut de stadiul in care desoperiti cum este in mare un om, ce va atrage si ce nu la el si inca va mai doriti chiar si dupa cateva luni sa-l schimbati, inseamna ca nu va potriviti si trebuie sa treceti mai departe, pentru ca irositi aiurea timpul amandurora, nici unul dintr voi doi nu va putea sa se simta pe deplin implinit in aceasta relatie.

6. Va comparati mereu cu alte cupluri

Asta se intampla doar celor care nu inteleg ca nici o relatie nu este la fel si ca nu exista o reteta universala pentru succes. Da, pot exista articole si chiar carti intregi despre relatii, despre autocunoastere, dezvoltare personala si sfaturi despre cum sa-ti traiesti fericit viata alaturi de cineva, dar totusi, daca nu stiti deja asta, daca nu simtiti cum sa fiti alaturi unul de celalalt fara efort, inseamna ca va place doar ideea de relatie nu iubiti omul care va este alaturi. Dragostea vine natural, nu te indragostesti de bani, dar ei intretin iubirea, nu esti toata viata copil, dar sa mergi cu partenerul de mana la plimbare prin parc nu este o rusine, a iesi in oras cu prietenii comuni este frumos, dar nu asta defineste un cuplu. Faceti ce vreti alaturi de cel drag, nu va mai luat dupa altii, deoarece nu aveti de unde stii cat timp vor rezista ei in comparatie cu voi. Cele mai fericite cupluri sunt de obicei cele care ies in lume si isi traiesc viata fericiti impreuna, nu separat si in nici un caz cei care se falesc pe retelele de socializare cu cat de bine le sta lor impreuna.

Citește și:

7. Ati inceput sa va intrebati ce meritati cu adevarat

Fiecare merita tot ce-i mai bun pe lumea asta. Munciti din greu pentru o avansare la munca si un salariu mai mare, nu va multumiti cu ce vi se da prima oara, daca viata va da lamai voi faceti limonada, dar priviti partea plina a paharului, vor exista intodeauna oameni mai amarati decat voi sau cel putin care isi pun fix aceleasi probleme ca si voi. Se spune sa iei aminte la vorbele inteleptilor batrani, sa inveti din greselile celor mai mari decat tine, insa nimeni (sau aproape nimeni) nu iti spune ca din propriile greseli inveti de fapt cele mai bune lectii, cel mai bine si mai rapid, pentru ca acelea dor cel mai mult. Descoperiti-va sinele, ceea ce va place, ceea ce va doriti si indreptati-va catre acel punct cu pasi mici, dar siguri. Nu va mai comparati cu altii si daca omul care va sta alturi nu v-a oferit o perioada lunga de timp implinirea aceasta de care aveti nevoie inseamna ca nu este jumatatea voastra, ca nu va completeaza si ca nu il iubiti de fapt pe el.

Citește și:

Foto prima pagina: Pavel Ignatov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.