Setari Cookie-uri

Iubire de frate, iubire din dragoste

Briza marii imi brazdeaza fata trista, parca invidioasa pe soarele vesel, caruia nimic nu ii poate minimaliza fericirea, nici chiar norii aparuti din senin.

Ovidiu era la ai lui la Constanta, credeam eu, asa cum ma mintea el, iar fratele meu mi-a spus ca a plecat la Vaslui. Nimic nu era adevarat. Filmarea avea sa imi spuna adevarul. A doua zi, pe seara, mi-am zis ce o fi o fi, poate Anca vrea sa faca o gluma, o farsa, se mai intampla. Ma gandeam ca l-a surprins cu fosta lui prietena, care tot mai spera la dragostea lui, desi nu o data in fata mea se certau la telefon daca il mai cauta, asigurand-o ca in prezent este ca si insurat.

Singur si nepasator, caci in ultimul timp mai mereu era in preajma noastra, fratele meu, al carui comportament, devenise tot mai discutabil: i se arunca in brate, ii spunea uneori iubitule, corectandu-se si glumind apoi ca asa ar trebui sa ii spun eu lui Ovidiu , ii cumpara mici atentii, pe care nici Ovidiu nu le refuza. Ceva se intampla, dar nu imi imi puteam imagina nici in cele mai urate vise adevarul.

Revenind la CD am urmarit imaginile ca intr-un film de groaza. Valentin si Ovidiu impreuna, singuri si tandrii, tinandu-se de mana, in postura a doi iubiti, ce mai, mi-era scarba, sila, greata. Nu stiu cine a filmat si nici de ce, realitatea era ca filmiul a fost gasit de Anca si ea mi l-a furnizat mie. Nu facea decat sa ma atentioneze ca situatia era mai veche poate inainte de stabilirea datei nuntii noastre, asa cum demonstrau imaginile surprinse.

Nu am urmarit pana la final; desi eram parca in transa, am inceput sa analizez mai bine comportamentul fiecaruia. Ovidiu a fost intotdeauna preocupat de infatisarea sa, nu chiar metrosexual, insa era mereu preocupat de fizicul lui. Despre trecutul lui amoros nu m-a interesat foate mult, am preferat sa las trecutul si sa conteze doar prezentul. Stiam ca ii place distractia, fiind nelipsit din cluburi inainte sa fim impreuna. Ovidiu, fratele meu era un tip mai retras, a avut doar o prietena in liceu, in rest era preocupat mai mult de studii si atat. Era destul de apatic, parea mai degraba interesat de plimbari, discutii prelungi cu amicii decat de intalniri cu fetele, insa n-am bagat de seama. Oricum, fiind mai mult ocupata cu facultatea, chiar nu am stat sa-i studiez prea mult caracterul. Si la asa ceva, chiar nu m-as fi gandit. Iubitul meu si el...sa aiba o relatie...sub nasul meu?!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.