Setari Cookie-uri

Iubire de frate, iubire din dragoste

Briza marii imi brazdeaza fata trista, parca invidioasa pe soarele vesel, caruia nimic nu ii poate minimaliza fericirea, nici chiar norii aparuti din senin.

Poate daca l-as fi vazut in bratele unei femei, ar fi fost mai usor de suportat, dar nu in bratele fratelui meu…

Nu, nu aveam cum sa accept asa ceva! Uram filmarea, o uram pe Anca pentru ca a tinut durerea doar pntru ea, uram totul, voiam ca ca pamantul sa se scufunde. M-am simtit folosita, mintita si dezamagita de cele mai dragi fiinte! N-am inteles nici acum de ce a continuat Ovidiu sa imi ofere sperante, sa ma amageasca si cu o casnicie care mai devreme sau mai tarziu s-ar fi transformat intr-un cosmar.
Am cazut intr-o depresie cumplita, nu am mai vorbit cu nimeni o perioada de timp, nu raspundeam la telefoane, ai mei au venit la Bucuresti sa vada ce se intampla.

Intamplarea mi-a servit ca o lectie: uneori aparentele pot insela, naivitatea costa. Si pe mine m-a costat dur. Insa, si astazi tot Ancai ii multumesc, daca pot sa spun asa, pentru ca a preluat ca pe un canon asupra sa aceasta sarcina ingrata de a spune adevarul si parintilor sai. S-a naruit un vis, rochia de mireasa, nunta noastra, la Vaslui, la Constanta… Pentru ai mei, Valentin a devenit un paria, in ceea ce il priveste pe Ovidiu chiar nu ma mai intereseaza, poate s-au mutat amandoi, oricum nimeni nu mai stie sau nu vrea sa mai stie de ei. El a incercat sa-mi explice, sa-si ceara iertare spunandu-mi ca a fost doar o curiozitate, aventura, ceva nou si pentru el, era speriat, nesigur. Vorbe...nimic concret, fara o logica, nici nu doream sa ascult.

Recent i-am trimis un mesaj Ancai: Sa nu mai iubesti niciodata decat marea! in fata careia acum nu imi spal decat pacatul de a fi trait , iubire de frate si iubire din dragoste.

Momentan mi-e bine singura; nu stiu daca voi mai incerca vreodata, cine stie, sunt confuza, prea confuza chiar si acum. Desi rochia de mireasa asteapta cuminte in sifonier, oricum n-am sa o imbrac la nunta mea, o voi aduce, poate , la anu sau anul acesta si o voi arunca-o in mare la Constanta sa poarte departe ghinionul si esecul unei frumoase dar dureroase iubiri.

Adina P.









Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.