Setari Cookie-uri

Ce fel de femei iubesc barbatii?

Prietenii mei prefera sa faca dragoste cu o femeie care le incita pasiunea pe mai multe niveluri, nu doar unul. Dar am ajuns sa fim conditionati, asemeni unor catei Pavlovieni.


“In general imi plac femeile inteligente. Asta ca titlu de referinta, sa zic asa. Pe urma, o femeie din punctul meu de vedere, nu trebuie sa fie extraordinar de frumoasa, sau sa arate ca un fotomodel, ci mai degraba trebuie sa exprime ceva special. E important aspectul fizic, pentru ca e clar ca o femeie frumoasa te atrage dar nu este, din punctul meu de vedere atat de important
", imi spune un coleg.


“Femeia nu este dintr-o bucata, ci din 4: trup, minte, suflet si spirit. Prin trup isi dezvaluie feminitatea, prin minte o potenteaza, prin suflet o simte si o daruie, iar prin spirit o transcende”
, primesc raspunsul altuia.


“Mi-au placut dintotdeauna femeile interesante, care reusesc sa iasa in evidenta cu ceva, care au ceva special. Practic, ce zic eu e un cliseu, dar mereu am pus faptul ca <<e interesanta>> inainte de faptul ca e frumoasa. Bine, interesanta la mine, inseamna si putin atipica, si putin boema, si sa gasesc in ea un bun prieten, si sa fie o tipa cu care sa pot discuta despre orice”
. Acesta este raspunsul care poate, sintetizeaza cel mai bine editorialul expus mai sus.

Citește și:

Foto front si main: Shutterstock

de J.S.

Sursa: Garbo - Familie si Cariera

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.