Setari Cookie-uri

Poveste cu inceput si sfarsit

Eram la inceput: de drum, de viata, de relatie. Si imi doream alaturi un baiat alaturi de care sa vibrez, sa-mi traiesc si sa-mi exprim pasiunea, energia si iubirea.

Sursa: Garbo.ro

Cred ca aceasta iubire m-a facut mai buna. Am fost intr-un fel purificata, trecand prin flacarile iubirii mai intai si apoi prin cele ale iadului. Dar voi iubi mereu.

Eram la inceput: de drum, de viata, de relatie. Si imi doream alaturi un baiat alaturi de care sa vibrez, sa-mi traiesc si sa-mi exprim pasiunea, energia si iubirea. Vroiam sa ies la suprafata din interiorul meu printr-o inlantuire de gatul unui baiat. Nu aveam decat o descriere in subconstient a celui ce avea sa-mi fie iubit. Eram hotarata, dificila, paream inabordabila si rece. Si am intalnit baiatul care conform portretului schitat de subconstientul meu, parea sa fie intruchiparea cea mai reusita. Ne-am lipit unul de altul ca timbrul de scrisoare. Paream facuti unul pentru celalalt, parca uniti de hazard intr-o discoteca, in mijlocul tumultului si al freneziei pasilor de dans latino. Destinul meu parea ca luase forma acestui baiat atletic, bland, calm, sigur pe el si cuceritor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.