Setari Cookie-uri

Cand dragostea si naivitatea te pot duce pe marginea prapastiei!

Drama unei studente venite din provincie!

Buna draga mea,

Numele meu este Theona Balan si ma bucur ca am posibilitatea sa fiu aici cu tine. Ma poti citi si pe femeiadesucces.ro

Astazi iti voi spune o poveste, o poveste adevarata pe care am trait-o chiar eu la o varsta foarte frageda. Iti spun aceasta poveste ca sa inveti din experientele mele. Iar in cazul in care traiesti o astfel de relatie nesanatoasa sa ai curajul sa spui STOP!

A fost odata ca niciodata,

acum aproape 5 ani, aveam 21 de ani, eram inca studenta si eram proaspat angajata la o firma de imobiliare din minunata si mult-ravnita noastra capitala. Nu era primul meu loc de munca. Am lucrat inca din primul an de facultate pentru ca nu eram din Bucuresti si aveam nevoie de bani pentru a ma intretine si pentru a putea tine pasul cu ultimile tendinte in materie de haine, pantofi, iesiri etc. (stii cum suntem noi fetele)..

Sa revenim. M-am angajat la aceasta firma. Dupa cateva saptamani de lucru unul dintre asociati deja incepea sa imi faca invitatii, complimente etc. Era foarte galant si atent cu mine. Genul barbatului care le stie pe toate, foarte sigur pe el, arogant dar carismatic. Elegant, cu vorbele mereu la el, ravnit de multe femei.

Citește și:

Dupa un timp am inceput sa iesim. Lucrurile au evoluat destul de repede intre noi, iar eu eram in culmea fericirii!

El, avand mai multa experienta, mi-a vazut imediat slabiciunea!

Usor usor m-a facut sa renunt la prietenii mei. Nu mai aveam voie sa ma vad cu ei decat foarte rar (nu imi interzisese, insa se cam supara daca nu tineam cont de ceea ce vrea el). A inceput sa imi controleze foarte din scurt programul, imi dadea foarte mult de munca si ma tinea peste program, apoi ma tinea dupa el si uite asa viata mea dinainte de a-l cunoastea se schimbase complet.

Iar eu credeam in aceasta relatie si imi doream atat de mult sa mearga incat faceam tot ce imi dicta el aproape inconstient. Apoi m-a cerut in casatorie. M-a luat prin surprindere cererea lui insa eu credeam ca asta imi doresc si am acceptat.

Totul parea un vis dar visul nu era decat in imaginatia mea.

Citește și:

El imi acorda atentie 1-2 ore pe zi apoi pretintea ca are multa treaba si nu mai stiam nimic de el.

Mi-am anuntat familia, care la inceput a fost socata si nici nu voia sa auda. Eram prea tanara pentru a ma casatori. Dupa ce l-au cunoscut, parintii nu l-au placut deloc pentru ca ei observasera foarte bine inca de atunci ca ma manipuleaza, e arogant dar mai ales ei au vazut ca nu se poarta cu mine de fiecare data asa cum ar trebui. Nu am vrut sa ii ascult si nu m-a interesat. Iar parintii au fost nevoiti sa accepte.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.