Setari Cookie-uri

Cand dragostea si naivitatea te pot duce pe marginea prapastiei!

Drama unei studente venite din provincie!

Au urmat pregatirile de nunta.

Am facut nunta, o nunta ca in povesti, la Marriot, apoi o luna de miere in Tenerife..DE VIS! Ce imi mai puteam dori?

Apoi a inceput calvarul!!

Ne-am mutat intr-o casa neterminata in mijlocul campului. Nu aveam nici o conditie. Ai mei mi-au cumparat toate electrocasnicele si mi-au pus parchet pe jos. In rest, casa nu avea nimic. Era decembrie si eu eram insarcinata in 7 luni, iar sotul meu ma lasa acolo zile in sir fara sa ii pese de mine. Acolo nu se putea ajunge decat cu masina personala si era un timp in care mi se stricase masina.

Venea acasa numai pe la 1-2 noaptea, nu imi raspundea la telefon, iar cand imi raspundea, imi spunea ca nu poate vorbi si ca ma suna el. Eu il asteptam cu mancarea pregatita de la 7 seara pana la 1. Ca na….eram proaspat casatoriti si voiam sa simta si el asta.

Numai cat m-a facut sa plang toata sarcina, nu a avut grija de mine deloc, nu m-am simtit protejata deloc, nici alintata… si aveam nevoie de atat de multa afectiune…. si eram asa singura, si izolata de toata lumea… si inca nu aveam curajul sa spun ceva cuiva pentru ca abia ne casatorisem si nu voiam sa cred ca am facut o greseala.

Citește și:

Apoi,

Nu il interesa nimic de copil. Nu i-a cumparat nimic pe motiv ca era criza si mai era timp sa ii luam. Iar eu ma consumam pentru ca era primul meu copil si voiam tot ce era mai bun pentru el. Ce ii mai cumparam eu, ii cumparam pe ascuns din banii parintilor mei.
Apoi am nascut, iar el si-a vazut de viata lui in continuare. Nu m-a ajutat, nu venea acasa mai repede, o tinea tot asa: ajungea foarte tarziu si atunci voia sa il astept cu mancare, aranjata iar copilul sa doarma si sa nu il deranjeze noaptea.

Ajunsesem sa plang din orice, si eram cu moralul la pamant.
Ma transformase din fata vesela si optimista intr-o femeie ajunsa la capatul puterilor care plangea non stop!

Si ce era mai grav faptul ca imi scazuse increderea in mine si in puterile mele. Pentru ca avea el grija de asta.

Cum puteam eu sa ma dezvolt in aceste conditii?

Cum as fi putut eu sa ma concentrez pe evolutia mea?

Citește și:

Cum as fi putut fi eu un exemplu pentru altii?

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.