Sunt din nou la inceput de drum sau poate la sfarsit. De obicei, cand totul e confuz, ma gandesc la tine. Nici nu te-am cunoscut, sau poate te-am privit pret de o clipa, fugitiv. Nu-mi amintesc totusi sa fi ramas fara glas. Am aflat, scenariul iubirii la prima vedere nu mi se potriveste sau poate l-am trait candva dar n-a fost cu noroc. De atunci am incetat sa mai sper in dragostea nebuna care rasare dintr-o data. Cand o sa vrea destinul o sa ne puna fata in fata. Din nou sau poate pentru prima data.

Comunicarea divină intre sufletele pereche. 4 semne importante că ești cu persoana potrivită

Inca ma intreb, te-am mai vazut? Daca s-a intamplat, as vrea sa imi amintesti cand a fost. Tu sigur stii, bineinteles. Cred ca de fapt tie iti place sa ne jucam de-a v-ati ascunselea. Stiu, iti place sa te ascunzi. Vrei sa te feresti si eviti sa ma privesti in ochi. Ti-e teama ca de-ndata ce o sa te recunosc, o sa-ti doresti sa nu mai pleci si preferi sa trisezi in continuare. Jocul si dragostea au multe in comun dar sfideaza regulile si ne transforma in adversari. Doi adversari care se iubesc dar au ales drumul ocolitor, cel mai lung, deloc drept si plin de obstcole. Eu mi-as dori sa trisez, sa gasesc traseul care ma va duce pe drumul cel mai scurt la tine.

suflet pereche

De ce sa ingreunam totul cand iubirea are deja o harta intortocheata, lipsita de indicatii ajutatoare? N-am incotro si ma vad obligata sa accept provocarea ta.

4 Tipuri de suflete trecătoare pe care le vei întâlni înainte de a îți găsi sufletul pereche
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: