Setari Cookie-uri

Scrisoare pentru sufletul pereche

Iti place sa ne jucam de-a v-ati ascunselea.Ti-e teama ca de-ndata ce o sa te recunosc, o sa-ti doresti sa nu mai pleci.

Vom fi pe rand jucatori si arbitrii fara reguli pentru ca deja le-am incalcat pe toate. De dragul tau am cedat si mi-am calcat pe mandrie, gandindu-ma ca trebuie sa pierzi pentru a castiga ceva. N-o recunosti, dar stiu ca ai facut la fel. Ai crezut ca poti sa controlezi totul, uitand ca dragostea este un joc nebun si pasional, dar greu de stapanit. Te-ai ferit dar in final, ai picat singur in plasa iubirii. Ma voi preface ca nu stiu.

Ba mai mult, as putea chiar sa ma ascund gandindu-ma ca ar trebui sa gasesti singur drumul pana la mine. Ar trebui sa imi recunosti pasii fara sa ma vezi plecand. Ar trebui sa ramai fara glas, sa simti euforie, un amestec de bucurie si nerabdare. Eu asta am simtit cand am crezut ca te-am intalnit. Un gol in stomac, un amestec de sentimente profunde. N-as sti sa-ti spun de ce, dar m-am si temut. Mi-a fost teama ca o sa ma insel si asa a a fost. Nu ai venit. A fost doar alta incercare. Iti place sa ma ispitesti, ca mai apoi sa ma lasi balta.

Citește și:

Da, tanjesc dupa prezenta ta, dar te las sa alegi. Se spune ca atunci cand esti indragostit trebuie sa iti urmezi sentimentele, pentru ca nu poti sa negi ceea ce simti. Asadar, n-am sa te presez. Eu recunosc, astept sa te-ntalnesc, doar ca privesc undeva departe, fara tinta. In asteptarea ta am mainile goale si un suflet gol. Astept sa le umpli tu...pereche.

suflete pereche

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.