Setari Cookie-uri

Declaratie de dragoste: Cu drag, amanta

Toata lumea vede aparentele pentru a treia roata, dar cine stie, cu adevarat, ce este in sufletul amantei?

Te iubesc, dar…

Esti iubitul meu de 2 ani. Esti sotul ei de 3 ani. Esti iubitul meu!
Cum iti poate fi bine langa ea?! Sau cum poti, de fapt, sa stai catusi de putin langa ea, cand e atat de diferita de mine? Alta culoare a parului, alt fel de silueta, alt parfum, alta voce, alt fel de a te atinge… Nu! Nici nu vreau sa ma gandesc!

Te iubesc, dar nu inteleg de ce inca o pastrezi si pe ea. Este ca si cum noi am fi sarea si piperul, iar ea este mierea… sau chimenul! Sau cine stie ce soi de condiment inutil? Da, ne-am cunoscut cand erati deja casatoriti. Si da, este ironic ca am cunoscut barbatul visurilor mele, iar apoi i-am cunoscut frumoasa si proaspata lui sotie! Este de-a dreptul nebunesc ca nu ii pot gasi niciun defect, oricat de mult m-as holba la pozele ei!

Miruna si Roxana imi spun… se chinuiesc sa ii gaseasca stricaciuni… si storc cate un “Are parul despicat!”, “Si-a cam subtiat sprancenele!” sau un “Nici nu ii sta asa bine cu bluza asta!”, dar cine le poate crede, cand D. este atat de bine conturata, cu buze pline, intotdeauna prospat umezite, cu ochii mari si frumos machiati?

Citește și:

Gaseste-i tu un defect si impartaseste-l cu mine! Gaseste-i-l!
Singurele ei defecte sunt ca s-a nascut, ca s-a casatorit cu tine inainte de a te cunoaste eu si ca nu este eu…

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.