Setari Cookie-uri

Declaratie de dragoste: Cu drag, amanta

Toata lumea vede aparentele pentru a treia roata, dar cine stie, cu adevarat, ce este in sufletul amantei?

Tot ce face ea, eu pot face mai bine!

Da, arata bine, dar orice barbat si-ar dori sa fie cu mine! Iar eu sunt aici… doar pentru tine – stii, ce-i al tau e pus deoparte. Iti amintesti ca de ziua ta purtam doar lenjeria de dantela neagra si fundita rosie la gat? Mai clar de atat cum iti pot spune ca te iubesc si ca sunt aici doar pentru tine? Iti pot indeplini orice dorinta si orice fantezie si cu siguranta sunt mai flexibila decat D.!

O fi ea aia care are inelul tau pe deget, dar amandoi stim ca nici macar asta nu va mai leaga. Ea este acolo ca sa te spele si sa iti gateasca, dar masina de spalat am si eu, de gatit ne gateste mama, sau mancam in oras. Daca insisti, o sa imi pun chiar eu sortul, sa te vad daca ma vei lasa sa gatesc, avand doar sortul pe mine!

Ma innebuneste gandul ca sunt nopti in care adormi in bratele ei, ca o atinge cu aceleasi palme care ma dezmiarda pe mine, ca dimineata te trezesti ca sa ii faci ei cafea, ca, intr-o zi, ei ii vei face un copil.
Nu pot sa suport ideea ca iti mangaie pieptul, coapsele, si, mai ales, ca beneficiaza (nenorocita!) de acadeaua premiantelor…

Citește și:

Toata iubirea si atentia de care ai nevoie, ti-o ofer. Stii bine ca doar pe tine te vreau alaturi si ca ti-ar fi greu sa gasesti pe altcineva care sa te iubeasca atat de mult ca mine. Ti-am aratat timp de 732 de zile ca sunt potrivita pentru tine si ca mi te pot dedica intru totul, ce mai astepti pentru a ma alege?

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.