Setari Cookie-uri

Ce-ar fi fost daca m-as fi nascut baiat?

Uneori nu ne gasim locul in societate. Uneori nu ne gasim locul nici in propria piele...

Aproape 20 de ani de confuzie... si inca ma macina: ce-ar fi fost daca m-as fi nascut baiat? Poate copilaria nu ar fi fost prea "altfel", dar de cativa ani incoace... sigur s-ar fi schimbat radical lucrurile!

Atunci

Cat eram mica, totul era bine. Copiii in general sunt priviti ca fiind asexuati... intre ei, nu fac (sau nu faceau) diferenta „eu sunt baietel, tu esti fetita” sau nu isi dau seama de semnificatia distinctiei.

Sursa foto: Shutterstock.com

Incepe scoala, incepe si constientizarea faptului ca suntem specii diferite, apartinand aceleiasi rase.

Restul fetelor stateau in coltul lor. Doamna invatatoare ne punea sa stam in banca o fata cu un baiat. Ele nuuu... plangeau si bateau din picioare ca vor sa stea cu Maricica sau cu Suzana sau cu Ileana sau sau sau... Nu voiau sa stea cu un baiat in banca si gata! Habar nu am, dar probabil au venit parintii la scoala, pentru ca asa se rezolvau problemele si atunci, si au ajuns la un compromis: o saptamana stateau cu Alinuta, o saptamana stateau cu Bula.

Citește și:

Eu am stat in banca cu Cezar. Si nu a comentat niciunul dintre noi. Faceam schimb de sendvisuri, ii faceam tema la mate, imi facea tema la romana... sau cum le-om fi numit atunci. Desi nu au trecut mai mult de 10 ani, nu imi pot aminti numele disciplinelor.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.