Setari Cookie-uri

Pierdut spirit de Craciun. Ofer recompensa

Fat-Frumos vine de la Mos Craciun?

Fantoma Craciunurilor trecute

Nici nu incepuse bine decembrie si auzeam deja in stanga si-n dreapta cum isi ureaza oamenii fericiri si dorinte implinite de Craciun. Si mai ales, imi vedeam prietenii care-si gasisera jumatatile cum planuiesc escapade romantice la munte si sampanii baute la semineu, in tinuta lejera de botez. In cel mai bun caz, vreo prietena mai marinimoasa se va oferi sa ma care dupa ea, ca pe a cincea roata.

In ultimii trei ani, Craciunurile mele se desfasurau dupa acelasi calapod. Executam intai un tur de forta in vizita la rude care intrebau cu spor de maritis desi era limpede ca in zare nu era nici picior de barbat in viata mea. Dupa traditionalul carnat si traditionala sarma, ma opream de obicei la o petrecere intr-un club semi low-budget unde inecam singuratatea in pahare cu grade din ce in ce mai multe.

La sfarsitul serii, ajungeam sa ma intreb invariabil, de ce se invarte toata planeta in sens invers si de ce, Doamne, toti barbatii buni sunt insurati? Daca era adevarat ce se spunea despre barbatii frumosi, ca sunt toti gay, nu-mi pasa. La o adica, ce sa fac eu cu Fat-Frumos?

Citește și:

Minunile Craciunului prezent

Anul acesta, o fosta colega de facultate s-a milostivit de mine si m-a invitat la o petrecere data de firma la care mai mult trandavea decat sa munceasca. Si cum alte perspective nu se iveau iar calul de dar nu se cauta la dinti, mi-am zis ca n-am nimic de pierdut.

M-am apucat din timp sa-mi smulg orice firicel de par de pe corp care statea mai abitir in pozitie de drepti si mi-am facut o manichiura de-ti venea sa bei stropi de roua din palmele mele. Asta pana iti spuneam de cati bani m-au jefuit la salon. Pe romaneste, m-am ferchezuit de te puteai uita la pomul de Craciun dar la mine, ba!

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.