Setari Cookie-uri

Pierdut spirit de Craciun. Ofer recompensa

Fat-Frumos vine de la Mos Craciun?

Nu m-am dus neaparat cu gandul sa-mi intalnesc printul din poveste, in sinea mea trageam mai mult nadejde la zmeul cel rau si potent. Ajunsa la petrecere m-am dus tinta catre bar sa cer o doza de curaj lichid cu ghetata si fara umbreluta. Ajunsa deja la al doilea shot, am vrut sa fac o pirueta gratioasa si sa plutesc pana pe ringul de dans.

Oroare! M-am intors prea brusc iar in miscarea de rotatie am aplicat un cot cu ferocitatea unui luptator in coastele vecinului meu de bar. In plus, mi-am varsat tot continutul paharului pe camasa lui. M-am dezechilibrat si mi-a fost teama ca voi ateriza fortat si deloc elegant pe burta. Din fericire, doua maini calde si ferme m-au sprijinit de umeri si astfel am reusit sa-mi scutur ce mi-a mai ramas din demnitate. Posesorul celor doua maini era, ati ghicit, tocmai barbatul pe care l-am facut leoarca.

SURSA FOTO: Shutterstock.com

Citește și:

Am afisat un zambet usor timorat (de altfel, exersat de cateva ori in oglinda) si i-am multumit. Daca nu as fi avut atat rimel pe gene poate ca as fi reusit sa-i si clipesc seducator de cateva ori. Pana la sfarsitul serii am dansat, am baut si ne-am lansat in discutii savante despre puterea leacurilor pentru mahmureala. Am stabilit o intalnire pentru a treia zi. Nu pentru ca as fi avut agenda foarte incalcata dar intentionam sa-l las sa fiarba cateva zile.

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.