Setari Cookie-uri

Cealalta femeie

Tragi-comedie in doua acte proaste

Actul 1. Marturisirea.

Care este imaginea care iti vine in cap cand auzi cuvantul amanta? Te gandesti la o femeie ravasitoare, cu picioare pana-n gat, mereu epilate, unghii care stralucesc si nu au niciodata oja sarita.

In imaginatia ta, o vezi dotata de la natura cu niste protuberante care sfideaza legile gravitatiei.

O imagine cumplit de indepartata de adevar. Ma cheama Maria si am fost amanta de barbat (aproape) insurat timp de un an de zile.

Nu-mi scrie nimic in frunte si nici nu am atarnata de gat o litera stacojie. Nu sunt o frumusete rapitoare, trec prin multime fara sa ma observi. Nu am crezut vreodata ca voi ajunge cealalta femeie.

O relatie clandestina poate avea farmecul ei dar pretul pe care trebuie sa-l platesti e groaznic. Trebuie sa traiesti cu gandul ca dupa doua-trei tavaleli pasionale, se va intoarce acasa chiar daca mirosul tau este emanat de toti porii lui. In tihna conjugala, nevasta il asteapta cu mancarea calda, pantalonii calcati si siguranta zilei de maine.

Citește și:

Povestea pe care am trait-o eu nu este incununata de trandafirasi roz si declaratii romantice de dragoste. In caverna pre-istorica, un mascul si o femela se imperecheau. In camera de hotel din istorie moderna, un mascul si o femela faceau acelasi lucru.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.