Setari Cookie-uri

Frumoasa, devreme acasa si (prea) desteapta

Nu exista femei prea destepte ci doar femei mai frumoase.

Sunt desteapta. Asta e un fapt. Nu sunt Maria von Genius dar fac galerie si la meciuri de fotbal si la Vrei sa fii milionar.

Nu am banuit niciodata insa ca sunt prea desteapta. Toate relele se trag, bineinteles de la un barbat. Inalt, frumos, brunet, rebel, ma rog, fantezia mea pe doua picioare si un motor clasa cruiser cu capacitate cilindra de 1400 cc. Lesin!

Ne-am iubit (ptiu, drace, ca era sa-mi scape cuvantul ala cu F) 3 luni dupa care a disparut in ceata. Au fost cele mai pasionale si pasionante zile din viata mea. Eram compatibili si in pat si in viziuni politice.

Cand nu ne dezbracam ca porcii pe unde apucam, si credeti-ma ca apucam mult, faceam schimb de impresii culte.
Unul mai intelectual ca altul, o parada obscena a neuronilor. Daca Bergman ar fi regizat vreodata un film porno, eu as fi fost Bibi, el ar fi fost Liv.

sursa foto: shutterstock.com

Citește și:

Am batut impreuna fiecare cafenea cu parfum de hipster, am impartit prieteneste cate o sticla de coniac si am injurat cot la cot cand Steaua a pierdut cu Stuttgart!

Paream perechea ideala. Il scoteam frumos de manuta in oras si il fluturam cu mandrie pe sub nasul prietenelor mele mai putin norocoase.

Intr-o zi, Fat-frumos de Biblioteca ma anunta ca el nu mai poate si pace! Relatia noastra devine prea serioasa iar spiritul sau liber nu poate fi constrans de asteptarile societatii, am incheiat citatul.

Am zambit blajin la el, desi in gand ii ziceam de mama, origini si rubedenii dupa care i-am dat indicatii precise spre usa! In secunda in care l-am auzit demarand, m-am pus pe-un bocit de rivalizam cu adolescentele de pe vremea mea cand a murit Leo in Titanic.

Mi-am adunat resturile de demnitate si incet, viata mea a reintrat pe un fagas normal.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.