Setari Cookie-uri

Frumoasa, devreme acasa si (prea) desteapta

Nu exista femei prea destepte ci doar femei mai frumoase.

Si povestea mea are “pana intr-o zi cand…”

…am constatat ca frigiderul meu suiera a Siberia autohtona. Am facut un dus la repezeala, mi-am prins motul in crestetul capului si am plecat intins la cumparaturi.

Cu cine am dat nas in nas la hiper mega ultra super hop-s-asa alimentara Bucuria sau cum ii zice? Cu fostul. Spiritului lui parea perfect descatusat dar avea atarnata de mana o duduca blonda ca puiul de gaina. Si la fel de nevinovata-n toate cele, judecand dupa privirea ei inocenta si goala care se zarea in spatele unor lentile de contact violete.

M-am dosit dupa un stand si i-am studiat cu invidie. Avea femeia asta niste picioare care se terminau in gat si o pereche de sani care sfidau legea gravitatiei.

Eu eram in pantaloni de trening si aratam ca sora vitrega a Mumei Padurii. Nici macar n-aveam sutienul minune pe mine. Imi venea sa ma sinucid ca pitigoiul, cu unghia in gat. Dar si p-alea mi le tai din carne.

Citește și:

Eram pe punctul de a-mi plange singura de mila cand mi-am dat seama ce studiau cei doi cu interes. Erau protapiti langa raftul cu carti despre vampiri vegetarieni care stralucesc ca Tinker Bell. Cu un aer serios, ea parea captivata de carte -probabil avea si poze- el parea fascinat de fundul ei pe care cred ca puteai sa spargi nuci.

Am ajuns acasa mandra, cu sacosele pline si multumind providentei ca i-a eliberat spiritul pana intre sanii siliconati ai unei femei frumoase si atat.

Silvia, 31 ani

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.