Setari Cookie-uri

Barbatul potrivit in relatia gresita

Baiatul (prea) bun si fata cu minte.

Nu imi aduc aminte cand m-am indragostit prima data. De fapt, cred ca asta e starea mea naturala. Cand eram la gradinita, m-am indragostit iremediabil de Michael Jackson.

O vecina mai mare mi-a dat un poster cu el din revistele pentru adolescenti si l-am lipit imediat pe perete. Stateam in fata lui cu orele si purtam conversatii imaginare cu el, convinsa fiind ca imi raspunde.
Pana la urma, m-am plictisit de el si l-am dat uitarii.

Posterul a ramas pe perete pana i s-a acrit mamei de el si l-a dat jos ca prindea degeaba panza de paianjen.

Cu jucariile aveam acelasi obicei prost. Adoram orice era nou! Le pupaceam, le smotoceam, dormeam cu ele pe perna. O saptamana mai tarziu erau aruncate sub pat. Cand voia mama sa arunce, sa te tii de urechi la ce tipete trageam! Probabil toti vecinii mei credeau ca parintii mei sunt niste dementi care isi maltrateaza copilul.

Citește și:

Am pastrat mult timp obiceiul de a ma agata de lucruri nefolositoare. Sau de oameni nefolositori. Cu cat erau mai inutili, cu atat imi placeau mai tare.

sursa foto: shutterstock.com

Prin viata mea au trecut barbati dependenti de mame, de calculator sau de canapea. Mie mi se parea ca eram darul lui Dumnezeu pe pamant pentru ei.

Ii incurajam, ma jucam cu ei de-a psihologul, ma rog, faceam ce imi statea in puteri ca ei sa cada pe spate de admiratie si sa ma ridice vesnic in slavi pe post de Salvatoare adulata. Invariabil, in doua luni ma plictiseam si dadeam bir cu fugitii.

Pana la EL. Intotdeauna exista un EL care te potcoveste. Acest minunat EL s-a bagat intai pe sub pielea mea. Avea tot timpul un aer de intelectual cufundat in cine stie ce reverie care avea sa scpe lumea de cancer si foamete.In cercul de prieteni, nu se amesteca el cu pleava. Deschidea gura doar din cand in cand ca sa ne blagosloveasca, dand atotcunoscator din cap.

Citește și:

Ne-am vazut, ne-am placut, ne-am…in fine, sa nu intram in detalii. Pe masura ce il cunosteam mai bine, imi dadeam seama ca eram facut unul pentru cu totul altcineva! Nu aveam nimic in comun in afara de pasiunea pentru mancarea italiana.

Eu aveam prieteni, imi placea sa dansez, sa rad, sa ies, sa vad lumea! Citeam ziare, ma uitam la buletinele de stiri, aveam doua joburi si eram in ultimul an la facultate.

Nu m-am speriat niciodata de munca si eram tare mandra in liceu ca eram singura care isi castiga banutii de buzunar cu “sudoarea fruntii”. De fapt, meditam copilasii la engleza si franceza.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.