Setari Cookie-uri

Barbatul potrivit in relatia gresita

Baiatul (prea) bun si fata cu minte.

Eram, si sunt inca vesela. Imi place sa rad de mine si de altii si ma simt bine inconjurata de oameni. El avea umorul unei cizme prafuite.

In ciuda primei pareri de baiat citit, am aflat rapid ca televizorul statea aprins numai pe canalele de sport iar toate cartile din bibliteca lui cu care se laudase erau inca in amabalajul original primit de la ziar. El nu citeste carti “d-astea” ca nu-i plac autorii romani.

Terminase facultatea de doua ani, ceva la particular cu nume obscur. Nu isi cautase nimic de munca pentru ca avea nevoie sa se odihneasca dupa imensul efort intelectual depus pe bancile cafenelei de langa facultate.

Cu toate acestea, se izemenea frumos pe langa mine, ma plimba de manuta si ma ridica in slavi asa cum imi placea mie. Era bland ca pisoii cand dorm si la fel de incitant ca o coala A4.

Era romantic, ce-i drept. Ne sarutam in ploaie si imi canta la chitara, mergeam la cofetarie si imparteam amandoi o savarina. Putinii bani pe care ii avea erau ceruti frumos de la maica-sa sau sterpeliti din portofel.

Citește și:

Am ajuns sa-i suplimentez si eu veniturile, ca saracu’ nu avea bani sa se duca la meci cu baietii. Ii tineam mana pe frunte cand era racit si-l stergeam la nas cand incepea sa-si planga de mila.

Sexul intre noi eram bun si atat. Nu sareau scantei, putea sa difuzezi scenele cu noi in filmele de la 20.30. Ca sa inteleaga si el, altii erau in Champions League, noi jucam in Intertoto.

Ai mei il placeau toti, nevoie mare! Mamaia ii cocea placinte, tata se uita cu el la meciuri, motanul meu ii tocea in poala. Doar pe mine nu ma putea face sa torc. Oricat era el de tandru si de atent, visul oricarei mame-soacre, pe mine ma lasa mai rece decat berea pe care o beam pe ascuns de el.

M-am trezit prinsa intr-o relatie fara viitor si cu un prezent al naibii de monoton. Am produs rascoala in familiile noastre cand am decis ca e momentul sa ne despartim. S-a smiorcait? Oh, da?

Citește și:

M-au blestemat pana la al saptelea neam, si el si maica-sa. M-a amenintat ca se sinucide. Credeti-ma, n-a facut-o, nu avea suficienta imaginatie. Ma suna plangand in sughituri in toiu’ noptii si batea cafenelele de pe Lipscani, in dorinta sa mai dam ochi in ochi.

In cele din urma s-a consolat. La 25 de ani si-a gasit primul job din viata lui si nu mai are timp sa sufere din dragoste.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.