Setari Cookie-uri

Iubesc un mos. De ce sunt condamnata?

Dragostea nu are varsta dar are limita la starea civila

Ne-am apropiat la un team building. Cand i-am fost prezentata, mi-a pupat mana ceremonios si mi-a spus “stimata domnisoara” cand el de fapt mi-ar pupa altceva si numai domnisoara nu mi-ar spune.
Am fost subjugata de farmecul lui.

Avea un aer de personaj coborat din filmele cu Humphrey si Ingrid. L-am crezut bland si inofensiv ca un caine ciobanesc dar s-a dovedit a fi alunecos ca un sarpe si cu un apetit sexual rivalizand cu orice actor de filme porno.

La cateva zile dupa introducerea lui ceremonioasa, am iesit impreuna la un pranz cat se poate de inocent. Pe nepusa masa, mi-a facut o propunere complet lipsita de inocenta. A zis ca suntem doi oameni maturi si vai mie ce bine ma simteam ca nu ma crede o copila cu capu-n nori .

El a simtit ca intre noi exista o mare putere de atractie pe care nu are rost sa o neg, cel mai simplu ar fi sa o consumam si sa ne vedem apoi fiecare de viata lui.

Citește și:

M-am uitat prostita la el si ma simteam mai degraba de parca as incheia o afacere decat sa punem la cale un amantlac departe de ochii lumi. Ma asteptam din moment in moment sa-mi intrduca termeni si conditii decat, pardon, potenta lui in inocenta mea.

Vorba vine, caci inocenta nu mai eram de la 16 ani. Am stabilit ora la care sa ne vedem si locul, ba inca ramasese batut in cuie sa ne vedem in fiecare a doua marti a lunii. Ce v-am zis? Termeni si conditii!

Povestea noastra a durat vreo 5 luni. Ne intalneam unde stabilisem in paragraful anterior, alineatul 3 si executam o ora de amor nebun cu parafa de la receptioner.

Prin amor nebun a se intelege 20 de minute de rugaciuni sa-i stea potenta dreapta, 5, hai 10 minute de contact sexual la orizontala iar restul petrecute in dus. Separat. Intai el, apoi eu. Era pudic, saracu’. Nu ii era rusine sa se intalneasca cu cineva care putea sa-i fie fiica si s-o tavaleasca de cateva ori pe luna dar ii era rusine sa facem baie impreuna.

Citește și:

Intr-o zi, m-a anuntat senin ca “relatia” ( ce relatie, domn’e, esti nebun?) noastra trebuie sa inceteze pentru ca familia lui nu e de accord. Prin familie, a se intelege una bucata nevasta si una bucata odrasla mai mare decat mine cu doi ani de existenta carora n-am avut habar pana in acel moment.

Cand am auzit nevasta, am bulbucat ochii la el si m-a luat cu lesin. Cum adica insurat? Adica nevasta cu acte si cununie? Nevasta pe bune? Si atunci cu mine ce cauta?

Era lesne de inteles. Eram o trufanda sexuala iar el nu mai vazuse picioare tinere cracante catre est si vest cam de la revolutie incoace.

As vrea sa pot spune ca l-am urat si l-am blestemat. As vrea sa pot spune ca m-am paruit in parte cu nevasta asupra dreputrilor de proprietate asupra lui.

Dar de fapt, m-am urat pe mine si toata prostia mea. Am visat cu ochii deschisi la barbati maturi, virili si cunoscatori de toate cele dar m-am ales cu un porc insurat, complexat, pe jumate impotent care incerca sa-si retraisca tineretea prin camere de hotel.

Citește și:

Cred ca o sa invat sa merg pe bicicleta.

Ruxi N., 23 ani

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.