Setari Cookie-uri

Metoda calendarului

Cum m-am vindecat de horoscop

Nu sunt superstitioasa din fire. Nu dau indarat cand vad o pisica neagra si nici nu am tremurat in fata vreunei oglinzi sparte. Dar sunt atenta la horoscop. Prea atenta.

Cand ma trezesc dimineata, imi aprind o tigara (prost obicei, stiu, dar o Geamana nu-si refuza niciodata nimic din ce le face placere) si imi citesc horoscopul. Azi zice asa: o Balanta va pune bete in roate. La serviciu, veti intampina unele greutati dar spre finalul zilei, apele se vor linisti. Evita compania Berbecilor daca nu vrei sa dai de necazuri. Necazurile cele mai mari vor veni azi din partea unui Leu.

Nici nu am terminat bine de citit si se aud batai puternice in usa. O bataie, doua batai, ala cred ca a fost un sut. Da’ sezi bland, om bun, ca nu dau turcii!

Om bun de unde! E doamna Vasilescu, proprietara. Vine sa ia banii de pe chirie si sa controleze daca tin ascuns sub pat vreun catel sau vreun barbat. Mi-a zis de cand m-am mutat ca ea nu are contor decat la lumina dar nici sa nu fac din garsoniera ei casa de toleranta. Un pic de toleranta saptamanala nu i-ar strica nici ei, la cat e de ciufuta.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Si doar i-am spus sa nu vina tocmai acum dupa bani ca d-abia maine e ziua de salariu. V-am zis ca e Balanta? Poftim, o Balanta imi pune bete in roate. Dupa ce a dat turul de onoare, a strambat din nas (ce i l-as mai stramba eu de tot) la vasele mele nespalate si a plecat.

Cand am ajuns la birou, doamna sefa, numita de aici inainte Coana Mare, era toata numai crize si tipete, plansa si smulsa de ciuf de parca s-ar fi intalnit cu Savarina si Nichita in acelasi timp.

Mai, zic, tragedie in familie. L-a prins pe barbat-su cu vreuna, a prins-o el pe ea, a luat copilu’ un 9 la scoala sau macar i-a murit pisica. Da’ de unde! Coana Mare era isterica pentru ca nu-si gasea nu stiu ce dosar. Exact ce zicea, atentie la Berbeci. Sau Berbeaca!

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.