Setari Cookie-uri

Pe cuvant de mincinoasa

Minciuna-i rusinoasa dar e sanatoasa

Desfid pe oricine care indrazneste sa spuna ca nu a mintit o data macar in viata. Desfid pe oricine care spune ca nu a mintit de 10 ori in viata. De fapt, minciuna e atat de adanc inradacinta in noi incat toti mintim macar o data pe zi.

Putini suntem insa cei care o si recunoastem. Numele meu e Simona si sunt o mincinoasa de cand ma stiu. Si tare bine am facut. Mi-am scapat pielea de multe ori spunand minciuni mai mult sau mai putin nevinovate.

De la “miros a tigari pentru ca se fumeaza in baia liceului” pana la “al treilea iubitule iar cu al doilea doar o data” am turnat minciuni. Pana intr-o zi cand m-am uitat in oglinda si nu m-am recunoscut .

Barbatii care au trecut prin viata mea erau croiti pe acelasi calapod. Mai mari decat mine cu ani buni ( a se citi 10, 12, 15 ani diferente), toti rebeli neintelesi de societate, cu inclinatii (sau macar pretentii de artisti) si macinati de demoni interiori. S-a ales praful de toate relatiile mele. Cand nu minteam eu, minteau ei si daca eram sincera, adevarul pute!

Citește și:

Pana cand am luat hotararea sa ma indragostesc, daca va puteti imagina. Rezolutia mea de la Revelionul acelui an a fost sa traiesc o iubire sincera, dulce, romantica si nevinovata cu un flacau de varsta mea.

L-am si gasit dupa cateva luni. Un baiat tacut, retras si frumusel care parea sa aiba principii solide in viata. Parca prea solide.

Mi-am dat seama destul de tarziu ca ceea ce eu am inteles ca fiind principii si moralitate, erau de fapt prejudecati si placerea morbida de a judeca pe altii.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.