Setari Cookie-uri

Dragoste la a doua vedere: indragostita lulea de iubitul prietenei mele

Cine poate face asa ceva fara mustrari de constiinta?

Ma uitam la filme proaste si imi spuneam ca nu se poate asa ceva in realitate. Dar se poate. Iar „cealalta” este personajul negativ. Intotdeauna a doua femeie care se indragosteste este personajul negativ. Eu? Da, eu sunt zgripturoaica pe care toata lumea o uraste...

Suntem prieteni buni, dar tu esti bun...

Asa a inceput totul: Maria, prietena mea, si-a gasit un individ care sa o intereseze. Pentru ea este destul de dificil sa isi gaseasca un baiat care sa ii placa destul de mult incat sa aiba o relatie cu el – este pretentioasa, dar are si de ce. Daca ai standarde mai inalte, ai mai putine sanse sa fii dezamagita sau ranita.

Asadar, Maria l-a intalnit pe Robert. La locul de munca. Faptul ca relatiile la locul de munca sunt interzise a facut ca totul sa fie mult mai interesant.

O perioada, l-a tinut ascuns si de mine. Dar asta asa, pentru ca nu imi prezinta toti indivizii cu care iese in oras. Stiam despre ce este vorba, asa ca am lasat-o sa imi comunice modificarea de status cand va considera ea ca este cazul.

Citește și:

Initial mi s-a parut prea arogant, dar a trebui sa ma straduiesc sa il tolerez, pentru ca ei ii placea foarte mult. Si, de dragul celei mai bune prietene, sunt capabila de multe lucruri.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.