Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Barbatul cu cel mai amuzant penis

Confesiunile unei femei satule de pudibonderie

Am fost una dintre fetitele precoce care nu au avut nevoie de explicatii idioate cu berze, albinute sau floricele. M-am prins urgent cum apar copiii si am descoperit orgasmul inainte sa termin scoala generala. De una singura ce-i drept, dar mi-a prins bine niste ani mai tarziu.

Nu stiu care este media social acceptata de parteneri pe care trebue sa ii aiba o femeie “decenta”. Femeile decente, in viziunea barbatilor (frustrati) trebuie sa aiba UN singur partener inaintea lor, si ala praf in pat! Nu de alta dar nici nu le place sa aiba termen de comparatie dar stiu ca nici cu virginele nu-i prea usor.

Portretul femeii “decente” este deci dupa cum urmeaza: frumoasa si-n culcare si-n sculare, ascultatoare si supusa, nu prea destepta, buna gospodina, fidela, fara prea mare experienta sexuala. De orgasm sa auda doar de la televizor si nici sa nu aiba pretentii la el pentru ca-i mare taina pentru unii barbati. N-ar sti cum sa te faca sa gemi de placere nici cu harta si busola-n mana.

Citește și:

Cu tot scepticismul meu cu privire la relatii si iubiri, am crezut in anul intai de facultate ca m-am indragostit. Nu zic ba, insa cred ca a contribuit un pic si pasiunea altei colege pentru acelasi vasnic mascul. Nu era un flacau aratos neaparat. De fapt, era uratel cu patima dar in mintea mea de tanara “indragostita” nici nu mai conta.

EU pusesem mana pe el dar mai bine m-as fi lipsit. Saptamanile treceau una dupa alta si noi eram tot la stadiul de plimbari romantice sub clar de bec pe strazile orasului. Mai un pupat cu foc, mai o mana scursa pe sub bluza sau fusta dar nimic mai mult.

La mine acasa nu venea ca stateam departe, la el acasa nu mergeam ca era sanctuar! In cele din urma, frustrarea s-a acumulat si am inceput sa rabufnesc.

Faceam mereu glume proaste despre lipsa apetitului sau sexual cu toata ceata de prieteni prezenti la balacareala si care sa hahaiau la priceperea mea in arta bascaliei, cu atat mai mult cu cat tinta glumelor proaste era iubitul meu.

Citește și:

Razand cu gura pana la urechi, le spuneam ca o sa ajung ochi de curca in baza astuia.

Nu de alta dar daca o ai si nu o folosesti, se usuca si se strange!

As fi putut sa-l insel dar era un efort prea mare si mie mi-e lehamite de cand m-a scos mama prin nascatoare.As fi putut la fel de bine sa il parasesc dar inseamna ca in razboiul orgoliului, eu as fi pierdut.

Nu facea sex cu mine, prin urmare nu il atrageam iar asta ar fi fost o lovitura dura pentru vanitatea mea.

Stramba nu sunt, matreata nu fac, gura nu imi pute! Atunci oare ce neajuns aveam de nu zburau inca hainele de pe mine?

Pana la urma s-a pacalit si am ajuns la el acasa, satul probabil de glumele mele proaste si de faptul ca prietenii mei tineau numaratoarea zilelor de post.

foto interior shutterstock simbol falic

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.