Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Barbatul cu cel mai amuzant penis

Confesiunile unei femei satule de pudibonderie

M-a pupat cam sec dar cel putin a pupat peste tot, fara mofturi si pudoare. L-am dezbracat si-am zis sa ii intorc favorul omului ca o mana spala pe alta si o gura, ma rog, pricepeti analogia!

In momentul in care am tras chilotii de pe el, m-am lamurit de ce fuge omul asta de sex ca dracu’ de tamaie. Sa nu ma intelegeti gresit, nu am nimic in mod special cu felul in care arata oamenii ca din carne suntem toti facuti si niciunul perfect!

Insa el avea de departe cel mai amuzant penis pe care l-am vazut vreodata! Si am vazut destule incat sa pot face o medie geometrica! Stiti care-i problema? Nici a mea nu-i de tras in poza ca doar m-am studiat in oglinda si stiu exact ce posed. Uneori zici ca-i suparata pe mine si scoate limba!

Dar la omul asta, natura a avut chef de glume proaste. Bijuteriile de familie erau foarte mici si pareau cumva certate una cu alta. Zici ca se uita cu una la slanina si alta la faina. Penisul lui era lung, cu siguranta ajungea lejer la 18 cm dar subtire ca un tar si extrem de alb in comparatie cu restul corpului. Era ca si cum ar fi facut o operatie de transplant de cucu’ si pupaza!

Citește și:

Nu stiai de unde sa-l apuci, cum sa-l incepi si unde sa-l termini. Si asta nu e tot! Poseda flacaul o capatanta mare care parea pusa la intamplare, ca un capac prea mare la un borcan foarte mic. Acu’ daca ajunsesem in momentul T+1 pentru care eu l-am batut la cap cu atat spor, nici ca mai puteam sa dau inapoi.

Dar zau ca imi era un pic de teama si aveam in cap doar desenele alea porno japoneze cu tentacule varate pi ‘colo, pi dincoace si pi-ndarat! Deci zic in gandul meu un Doamne-ajuta, inchid ochii si strang din masele, ma spal si trece! Mare minune n-a reusit sa faca si dupa 10 minute cu tot cu hohaiseala mea de orgasm, terminase el toata treaba!

Se vede ca n-a fost sa fie intre noi doi si al lui penis de extraterestru pentru ca in scurt timp, ne-am cautat orgasmul fiecare pe drumul lui!

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.