Setari Cookie-uri

Criza varstei de douazeci si un pic de ani

Femeie tanara, frumoasa, desteapta, cu job. Nu caut nimic, doar ma laud!

De cand ma stiu am avut probleme cu trecerea timpului. Cand aveam 14 ani, de abia asteptam sa ajung majora, sa ies in club si sa-mi pierd noptile. De la buletin pana la majorat, mi-am pierdut pe drum doar virginitatea. Chiar daca a fost o experienta timpurie, mi-a prins mai bine decat as fi crezut.

Dupa ce iesi din anii ingrati ai adolescentei, crezi ca ti se deschid portile Raiului! Libertate, frate, poate facultate, vorba cantecului. Despre acesti ani se spune ca sunt cei mai dificili pentru ca este perioada in care te maturizezi.

Ia-ti mireasa ziua buna

Eu cred ca de fapt, pana la 20 de ani cresti. De abia de aici inainte incepi sa te maturizezi. Te vezi pus in fata unor situatii noi, incep sa apese pe umerii tai responsabilitati si intalnesti oameni care te vor influenta pentru tot restul zilelor tale. Exceptie de la regula nu am facut nici eu.

Citește și:

“Criza” de care incerc sa va vorbesc a inceput de fapt la 23 de ani, atunci cand am terminat cu studentia si masteratul. M-am trezit subit fara nicio ancora, in afara de familie si de prieteni. Toata viata am fost fie eleva, fie studenta. Iar in anul in care am pasit din mediul academic in mediul profesional, era la moda cuvantul “criza” din mai multe puncte de vedere.

Acela a fost anul in care prietenele mele au inceput sa se casatoreasca pe capete. Picau in cate o indragosteala de zici ca erau muste la miere si incepeau sa zbarnaie-n dodii despre flori, nuntasi, rochii, lumanari.

foto shutterstock mireasa si domnisoara de onoare

La prima nunta, am bocit de-mi sarea sarmalutele din conci, atat de artistic aranjate. Ma uitam cu invidie la mireasa si imi spuneam cu incredere in ca doi, trei ani, imi vine si mie randul. Asta fara sa tin cont ca prin viata mea, niciun un barbat nu facuse purici prea multi. Cum de altfel, nici eu nu facusem din maritis visul vietii mele insa imi auzeam in timpane ceasul biologic ticaind.

Citește și:

De altfel, cred ca il auzeau toate rubedeniile pentru ca de atunci, au tot plecat in petit si au incercat sa-mi vare pe gat tot soiul de indivizi fara capatai.

Sperau ca doar, doar, pana la 25 de ani s-o indura cineva de mine si-mi propteste cununa de lamaita in motul capului si o sa ma fac femeie la casa mea, in randul lumii. Lucru care, in mod evident, nu s-a intamplat.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.