Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Buna ziua, de la videochat va deranjam!

Aventura unui "model" de videochat

Anuntul suna asa „Studio de lux, ultracentral, cauta fete majore, cu aspect fizic placut, salariu 500 $ garantat, adult si nonadult”.

Eram in primul an de facultate si chiria era mare, viata era grea. Asta este scuza pe care o ofer atunci cand vorbesc despre asta si este un discurs invatat de toate modelele.

Studioul de lux era de fapt un apartament in Vitan cu 4 camere. In ele erau pereti despartitori si aveai astfel 8 boxe in care sa prestezi „discutii” cu oameni din toata lumea. Decorul era pe masura, pregatit sa intampine fanteziile oricarui client.

Aveam o boxa de vara, in care modelul era o fata jucausa, simpatica. Era si boxa Lollipop care incita la pedofilie. Boxa Cabaret. Boxa Dark pleasure (asta era pentru BDSM si era plina cu tot felul de instrumente de „tortura”.

INTERVIU CU O MATROANA

Procedeul de angare era simplu. Ajungeai la studio, te intrebau de politete cum te cheama si incepeau sa iti spuna povesti. Incepeau cu „aici nu este bordel”. Dar era. Indiferent de ceea ce se spune, video chat-ul este prostituatie online.

Citește și:

Tu, care se cheama ca esti model, nu prostituata, prestezi servicii sexuale contracost. Singura diferenta e ca iti bagi tu cu mana ta si nu e pacatul clientului.


sursa foto shutterstock fata tanara flirteaza la webcam

Patronul, un fel de Nelson de Vitan, s-a uitat la mine si m-a masurat de sus pana jos. Mi-a spus apoi sa ma dezbrac si sa-mi pun pe mine „hainele” pe care studioul mi le pune la dispozitie.

Era o lenjerie intima ieftina din poliester 100% si purtam pe deasupra o camasa barbateasca. In picioare aveam niste pantofi cu tocul mai mare de 20 de cm. Scopul nu era, in mod evident, sa poti merge pe ei ci la nevoie, sa-i lingi sau sa-ti mangai sanii cu tocul.

Dupa ce m-am costumat, „sotia” patronului a venit sa se ocupe de makeup. Era o cucoana corpolenta, frumoasa inca dar vestejita de excese. Matroana tipica de bordel. Apoi a venit sedinta foto. Pozele erau urcate pe site iar clientul nostru, stapanul nostru, isi alegea pentru care fata vrea sa se masturbeze, cum imi aleg eu pulpa de porc de Craciun din galantare.

Citește și:

Apleaca-te draga putin sa-ti vad sanii, spunea patroana. Hai stai linistita ca nu iti fac poze la fata. Cracaneaza-te un pic si pune mana la pasarica ca (sic!) nu te musca! Hai si de la spate, hai apleaca-te sa vedem funduletul. Ia vezi daca poti sa te apuci de glezne! Bravo, esti flexibila, acum baga-ti o mana intre picioare!

Si a continuat asa timp de o ora in care a trebuit sa mimez toate pozitiile sexuale posibile si imposibile.
Boxa in care trebuia sa „muncesc” eu se numea Flower Power. Zidurile, patul, mobilierul, toate erau acoperite si tapetate cu flori ieftine, din diverse materiale.

Undeva pe perete era un fel de polita, plina de vibratoare si alte gadgeturi de care nu auzisem pana atunci. Noi si sterile, 100% cum imi garantau cei doi. Apoi de parca imi povestea cum sa fac un tabel in Word, patroana mi-a explicat la ce foloseste fiecare dispozitiv si in ce orificiu trebuie bagat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.