Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Buna ziua, de la videochat va deranjam!

Aventura unui "model" de videochat

Vezi sa nu le dai la viteza mare ca te-ai nenorocit. Ii duci cu zahareul, ii tii de vorba, le arati un sfarc. Enteresu’ tau e sa-l faci pe fraier sa stea cat mai mult in privat cu tine, ma-ntelegi? Si te uiti intai cati bani are in cont.

Daca e doar vizitator, il dai in ma-sa, nu-l bagi pe privat. Vezi doar de la 20, 30 de dolari in sus. Pornesti de la 99 de centi mamica, pe minut. Si pe urma, creste. 1, 99 $, 2, 99$...pana la 10 minute. Daca il tii pe fraier mai mult de 10 minute, se aduna din 2 in 2 dolari.

Poti sa faci si 200 de $ pe noapte daca esti fata desteapta si te cauta mereu. Avem fete aicisea care au clienti fideli si primesc cadouri de la ei, bani, parfumuri pe adresa studioului.
Cam asta a fost trainingul.

PRIMA NOAPTE DE MUNCA, INTAIA NOAPTE DE PRODUS...BANI

Stiu ca e stupid dar in prima noapte am avut atatea emotii incat imi tremura dantela de pe chiloteii sexy pe care ii purtam.

Citește și:

Primul meu client a fost un barbat din Italia cred. L-am bagat pe privat si nu a facut nimic altceva decat sa se masturbeze in fata camerei. M-a intrebat intr-o engleza vai mama ei de engrish daca poate sa-mi spuna Ceci.

Poti sa-mi spui cum vrei tu, baby! Mi-a spus ca ii place muzica romantica si daca stiu sa dansez. Sigur ca stiu, baby, Demi Moore e minciuna pe langa mine. I-am dansat pe Tina Turner, mimand cat de lasciv am putut eu cand ajungeam la partea cu I’ll do what you want me to do...

l-am prins vreo 15 minute. Atat a durat sa-i mai dansez cateva melodii in timp ce el se masturba. Cand a terminat, n-a zis nici macar buna ziua. A iesit si dus a fost!

Sa nu credeti ca doar barbatii libidinosi folosesc video chatul ca pe un surogat sexual. Nu! Unele femei sunt la fel de dornice de o astfel de experienta. Lesbienele care nu au curaj sa isi asume identitatea sexuala in spatiul public din diverse motive. Nu le poti condamna.

Citește și:

De la ele am primit cele mai ciudate cereri. Una mi-a cerut sa mimez o pisica in timp ce ea se uita la mine cu satisfactie. Mi-a zis ca ii pare rau ca n-am coada, as fi fost foarte sexy. I-am promis ca data viitoare cand o sa ma mai vrea, o sa imbrac un costum special doar pentru ea.

Asta era formula magica, cea care prindea intotdeauna la ei. „Doar pentru tine, baby. Eu sunt timida dar pentru ca imi placi atat de mult, vreau sa fac asta pentru tine”.

O alta clienta voia sa ma joc usor cu urechile mele apoi sa ma trag tare de ele si sa-i povestesc ce mi-ar placea sa-mi faca! In principiu, musaca!

Era 3 dimineata si eu nu mai mancasem din dupa-amiaza respectiva. Dar cum nu avea chef sa-mi asculte doleantele culinare, i-am povestit cum as vrea sa ma sarute si de-a dreapta, si de-a stanga si ma rog, toate celelalte.

Am observat insa un lucru care m-a surprins.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.