Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Buna ziua, de la videochat va deranjam!

Aventura unui "model" de videochat

Multi dintre ei nu voiau sa-ti vari nimic pe niciunde. Cautau o fata draguta cu care sa povesteasca. Erau oameni foarte, foarte singuri. Cat de seaca trebuie sa fie viata unui om ca sa plateasca pe cineva pentru asta?

Nu conta, era o afacere in care castigam amandoi. Eu nu trebuia sa ma obosesc cu gemete false de placere iar el , clientul, avea cui sa-i povesteasca necazurile. Daca ar fi apelat la un psiholog, ar fi iesit mai ieftin.

Vizitatorii care nu avea bani in cont erau cei mai singuri insa pe ei nu ii bagam niciodata in privat. In definitiv, studioul asta era bordel online, nu institutie filantropica.

Barbatii se imparteau in doua categorii: cei din Israel si din statele arabe aveau peste 40 de ani. Ei erau cei mai dornici de zbantuieli amoroase online dar erau cumva foarte politicosi. Nu ma scoteau din lady in sus si lady in jos nici macar atunci cand imi cereau sa imi bag un deget in fund.

Citește și:

Occidentalii erau mai putin politicosi si foarte directi. Aveau o pasiune pentru cuvintele murdare pe care le auzeau in filme porno. Daca nu mi-ar fi fost scarba, poate as fi fost usor amuzata.

Ei erau insa mai depresivi decat ceilalti. Si erau mai saraci. In timp ce orientalii aveau in cont sute de dolari, europenii aveau poate maxim 200.

DE CE TI-E FRICA, D-AIA NU SCAPI!

Cea mai mare teama a fetelor din studio era ca intr-o noapte, pot da de vreun roman plecat la munca in Spania sau Italia care le-ar putea recunoaste. Insa pericolul nu vine de la ei. Cei mai multi dintre ei nu au bani pentru sex platit, in carne sau virtual.

Pericolul vine de la faptul ca toate aceste site-uri nu sunt imposibil de accesat din Romania, asa cum trambiteaza patronii si matroanele peste tot. Poti intra foarte usor, cum de altfel imi povesteau colegele mele ca se intampla. N-am inteles exact, stiu ca e ceva cu un IP schimbat.

Citește și:

Pe mine nu asta m-a facut sa renunt, eram singura-cuc si nu ma putea recunoaste nimeni. Dupa doua luni, castigasem ceva bani dar eram obosita mereu, aveam cearcane si ma omora programul. Stateai in boxa ta ca un caine-n cusca si cate 10 ore pe noapte.

Nu a fost cea mai buna alegere din viata mea iar acum nu cred ca as mai putea sa fac asta. Nu caut scuze. Dar mi-am blocat toate amintirile din acea perioada. Sentimentul ca esti dorita de atatia barbati care sunt dispusi sa plateasca pentru a te privi ti se urca la cap si te transformi treptat. Dintr-o femeie normala, ajungi o bucata de carne.

Un „model” uita sa se pretuiasca pe sine ca om si stie sa se valorifice doar prin banii pe care este dispus un client sa-i plateasca pentru a mima cateva gemete de placere.

sursa foto prima pagina shutterstock dragoste virtuala

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.