Setari Cookie-uri

M-am saturat de barbati! Adio, penis crud, de azi sunt lesbiana!

Femeile si barbatii sunt doua specii diferite

Am bocit de mi-au iesit ochii din cap o noapte intreaga de zici ca era ultimul posesor de penis din lume iar restul erau deja adjudecati.

Am facut cam tot ce am citit eu in revistele de pe taraba. Am sters pozele cu el, am aruncat cele doua snopuri de garoafe ofilite cu care a venit la mine de 8 Martie, l-am barfit cu prietenele mele de-a sughitat o zi intreaga si mi-am inecat amarul de in doua pahare de martini pentru ca la al treilea, ficatul meu isi da demisia!

Imi revin cu chiu cu vai, dupa vreo trei luni in care am umblat tuflita, smulsa si zaluda de nu ma recunoasteam in oglinda.

Apoi s-a nimerit sa ma intalnesc intamplator cu printisorul, dar dichisit si intolit ca din Neckermann! Doamne-ajuta, zic, si-a gasit de munca! Cand ma uit mai bine, vad ca si-a gasit alta care sa munceasca in locul lui.

O copilita rebela (arata-mi una care nu-i), creata si bondoaca, roz in cap, gaurita-n buze si sprancene de zici ca era sita!

Citește și:

In gelozia mea nebuna, ajung acasa injurand de sapte vai si-o groapa adanca apoi fac ar fi facut oricine altcineva in locul meu. Caut pe Facebook si-o gasesc pe micuta Rozi in lista lui de prieteni.

Nu exista agent FBI, CIA, MI-6, NKDV sau de la Secu mai priceput in arta cautarii decat o femeie geloasa.

Rozi asta de care va zic eu avea un tatane cu ceafa lata si dinte de aur care-i cumparase odorului o mandrete de Jeep apoi si-a inscris-o pe fata la cea mai particulara facultate de drept pe care a gasit-o. Dar nu asa, de doua margarete, cum face tot studentu’ sarac si-n portofel si cu duhu’! Nu!

Studiile micutei Rozi il costau pe tati minim 50 de milioane pe an. Monser, ma-ntelegi, invatamant de calitate!

Si era una la parinti si ei s-au vazut cu ginere. Printisorul meu a urcat pe scara sociala. Nu i-a fost de-ajuns rasfatul mediu pe economie, acum se visa om de afaceri. Si ce alta cale mai sigura ar fi daca nu buzunarul lui tata socru?

Citește și:

Asa ca am urmarit telenovela mai departe pe Facebook si in mai putin de 3 luni, o vad pe domnisoara studenta cu burta la gura! Nici Caligula daca era nu reusea printisorul sa insamanteze si sa se impuieze asa de repede.

Prin urmare, si-a asigurat urmasi inca de cand eram noi impreuna. In caz de Doamne-fereste, ma avea pe mine, roata de rezerva. Astept sa ma pofteasca la cumetrie.

Apoi daca si asta e barbat, de maine ma dau la fete!

Lori S.

sursa foto prima pagina shutterstock femeie cu barbat pe farfurie

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.