Setari Cookie-uri

Eu grasuta, el slabut. Exista dragoste dincolo de cantar?

Se spune ca de cele mai multe ori varsta este un impediment in relatiile de cuplu, dar se pare ca peste acest obstacol reusim sa trecem cu brio insa mai ramane cel al kilogramelor in plus in ceea ce priveste partea feminina a relatiei. Sa fie aceasta o problema cruciala in cuplu?

Nu de putine ori ne este dat sa vedem pe strada cupluri care ni se pare ca nu se potrivesc. Se intampla de cele mai multe ori ca femeia sa fie foarte frumoasa si barbatul sa nu iasa cu nimic in evidenta sau ca barbatul sa arate foarte bine si femeia sa lase de dorit.

Multe sunt si cuplurile in care ea este mult mai tanara decat el sau invers si asta nu mai este de mult o problema pentru ca ne-am obisnuit deja.

foto cuplu fericit spate in spate sursa shutterstock

Mai sunt si cuplurile in care femeia are ceva mai multe kilograme in plus fata de partenerul ei pe care de obicei il ia vantul pe strada.

Cam asta este si povestea pe care o impartasesc cu voi astazi. Acum cativa ani aveam si eu o relatiie fericita ca majoritatea realatiilor bazate pe iubire, intelegere, respect si toate cele necesare unei relatii serioase si frumoase.

Atat de fericita eram incat nu imi mai pasa ce spuneau ceilalti si mai exact mama mea care ma tot avertiza ca "am facut fundul cam mare de la un timp". Nu imi pasa de asta. Ieseam in oras in fiecare seara cu iubitul meu care imi satisfacea toate poftele si asa am ajuns sa iau proportii pana cand nu ma mai suportam eu pe mine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.