Setari Cookie-uri

Eu grasuta, el slabut. Exista dragoste dincolo de cantar?

Se spune ca de cele mai multe ori varsta este un impediment in relatiile de cuplu, dar se pare ca peste acest obstacol reusim sa trecem cu brio insa mai ramane cel al kilogramelor in plus in ceea ce priveste partea feminina a relatiei. Sa fie aceasta o problema cruciala in cuplu?

l-am intrebat pe el (care era si este in continuare ca biscuitele pe dunga) daca i se pare ca m-am ingrasat si probabil din prea mult bun simt sau din prea multa iubire imi spunea ca sunt la fel de frumoasa si atragatoare ca atunci cand m-a cunoscut (asta se intampla cu vreo doi ani in urma).
Eu indragostita fiind nu am stiut sa citesc printre randuri si sa imi dau seama ca de fapt el nu imi spunea ca nu m-am ingrasat, ci imi scotea in evidenta celelalte trasaturi.

Intr-un final m-am dezmeticit si am luat atitudine: dieta drastica si…si cam atat pentru ca nu sunt foarte buna prietena cu sportul. Am reusit eu performanta de a slabi 6 kilograme in 2 saptamani si eram mai mult decat mandra de mine.

Bineinteles ca dupa aceste doua saptamani de infometare am revenit iarasi la obiceiurile mele nesanatoase de a manca anapoda reusind ca intr-un timp record de cateva saptamani sa ma imgras la loc mai mult decat am slabit. In tot acest timp iubitul meu de pe atunci a ramas alaturi de mine fara sa imi dea de inteles nici macar o secunda ca ar avea o problema cu greutatea mea.

Citește și:

Intre timp eu am reusit sa ajung la o greutate optima, dar el nu mai este langa mine asa cum imi imaginam ca va fi pentru tot restul vietii, sau macar pentru inca multi ani de atunci inainte.

Poate o sa va intrebati cum am ajuns sa va impartasesc aceasta poveste. Ei bine, in ultimul timp mi se intampla destul de des sa vad pe strada astfel de cupluri gen Stan si Bran in varianta de cuplu indragostit. Oare chiar exista dragoste dincolo de cantar? Sau ramane obisnuinta si sentimentul de mila fata de partener?

Un astfel de exemplu mai poate fi considerat si cuplul Oana Roman si Cornel Pasat care au trecut de bariera kilogramelor in plus ale Oanei pe vremea cand cei doi se iubeau neconditionat.

Foto prima pagina inima pe cantar sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.