Setari Cookie-uri

Amanta rabdatoare: la 8 bem cafeaua, la 9 ma insor!

Iubito, te sun cand ma intorc din luna de miere.

Barbatul pe care il iubesc s-a casatorit saptamana trecuta dupa 3 ani de relatie cu mine si 4 ani cu nevasta. Da, intr-adevar a fost un barbat foarte ocupat. As putea sa spun ca n-am stiut, ca mi-a frant inima, nemernicul, nenorocitul, porcul libidinos!

Nici pe departe! Am stiut de la inceput in ce ma bag si mi-a pasat prea putin de ce avea sa urmeze. Si stiu sigur ca nici proaspata doamna nu este ignoranta de existenta mea la prohabul si inima domnului.
Probabil ca prezenta mea in viata lui ii da un sentiment de siguranta. Cel putin, o inseala stabil si loial doar cu mine. Nu ca frate-su’ care le insira ca pe margele si pe nevasta nici nu o mai vede.

Unul dintre bancurile mele preferate spune ca o tanara l-a rugat pe barbatul iubit sa o prezinte familiei. Acesta i-a raspuns ca este imposibil. Copiii sunt la tara iar nevasta e la bai. Ei bine, la mine nu se aplica. Ne-am cunoscut la un congres si de atunci suntem nedespartiti, cu exceptia zilei in care s-a dus sa spuna DA la starea civila.

Citește și:

Stiam ca are o relatie deja si am apreciat faptul ca nu a pozat in victima. Nu a vorbit niciodata urat despre actuala lui sotie si nici nu mi s-a jeluit ca la popa ca-i nefericit si rantasu’ sleit in farfurie cand ajunge acasa. Dar voia mai mult.

foto shutterstock triunghi amoros

Avea, si are nevoie de cineva care sa il stimuleze intelectual, sa faca schimb de idei si de fluide corporale, altele decat ce primea in meniul zilnic.

Cealalta nu este chiar o membra a Academiei insa acest lucru nu inseamna ca-i proasta ca gardul si are farmec de cizma. Din ce stiu de la el si din ce am spionat pe Facebook, e o fata frumusica, usor durdulie, crescuta la tara.

Este gospodina neintrecuta, priceputa si la poale-n brau si la scrobit camasi. Nu a muncit o zi in viata ei si este perfect multumita de soarta ei. Lucru pe care, de altfel, mi l-a spus ea cu gura ei printre doua injuraturi.

Citește și:

Formidabila intalnire dintre noi doua a avut loc intr-o toamna, mai an. Il spionase pe mandrul soare pana cand a ajuns la mine la usa. A asteptat sa plece el apoi s-a protapit la mine-n prag, smulsa toata, plansa si zbuciumata.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.