Setari Cookie-uri

Amanta rabdatoare: la 8 bem cafeaua, la 9 ma insor!

Iubito, te sun cand ma intorc din luna de miere.

Mi s-a facut mila de ea pe moment dar la mine sentimentele de vinovatie nu dureaza mai mult ca o tigara aprinsa-n vant. S-a pus pe urlat de-o stiau toti vecinii si mi-a tras niste injuraturi cum n-am auzit nici intre mineri si studenti. Am rabdat-o pana cand a ridicat mana la mine. Mai, zic in gad, stai asa ca nu-i de saga.

Am apucat-o de brat, am tras-o in casa si am poftit-o sa sada de canapea. Ca o gazda politicoasa, i-am oferit un pahar de apa ca se cam inverzise la fata si imi era ca o ia cu lesin. I-am pus si-o lingurita de zahar in apa dar o fi crezut ca-l asezonez cu arsenic.

N-aveam ce scuza sa-i ofer dar nici nu putea sa-i jur pi ochii mei si pi viata mea ca una ca aiasta nu se mai intampla, cum s-ar zice la ea in sat. Mi-a parut rau ca a aflat asa. In definitiv stiu ca nu-i corect ce facem si la un moment dat, as putea sa fiu eu in locul ei dar pana acolo mai va!

Citește și:

I-am spus ca nu avea sens sa bata un drum pana la mine si sa se chinuie singura. Trebuia sa accepte pana acum ca ceea ce nu stie, nu ii face rau. Nu intentionez sa fiu cinica si nici nu am vrut vreun moment sa o ranesc. Daca era dupa mine, ea nu ar fi stiut niciodata pe unde umbla sotul ei. Dar cruntul adevar este ca il iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine. Iar el ne iubeste pe amandoua.

Atunci problema unde ar fi? Daca eu pot sa impart cu altcineva barbatul la care tin ca la ochii din cap, de ce nu ar face si ea acest lucru pentru fericirea si linistea tuturor?

La un moment dat, una dintre legaturi s-ar fi rupt. Cel mai probabil, cea dintre mine si el pentru ca eu nu am crezut si nici nu voi crede vreodata in casatorie si familia care-i celula de baza a societatii. Halal asa baza si fundatie!

Cel mai bun antiexemplu sunt ei doi. Chiar si cand s-a insurat, a plecat tot de la mine din casa. Am zgaltait patul o noapte intreaga, dimineata ne-am baut cafeaua amandoi, l-am imbracat ginerica si l-am pupat dragastos pe frunte.

Citește și:

In luna de miere au plecat la Sinaia si Eforie. Are wifi si vorbim tot timpul pe mail. Sta la soare, bea bere si doarme. In afara de partida de sex obligatorie pe saptamana, ai putea crede ca e plecat cu baietii in Vama.

Nu am vrut niciodata sa il pun sa aleaga si nici nu inteleg de ce sa o faca el. Daca nu-i convine ei faptul ca are o relatie si cu mine, putea sa nu se marite. Dar pentru ea a fost mai importanta gura lumii si trebuia sa isi implineasca visul din frageda pruncie, singurul ei vis: sa se vada mireasa. S-a intolit in rochia alba, a trecut pe la popa si a batut nuneasca.

Sa-i fie de bine! Barbatu-su’ tot la mine vine!


foto prima pagina shutterstock femeie roscata

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.