Setari Cookie-uri

Ratusca cea urata si personalitatea frumoasa: cursa pana la altar

Manifest pentru eliberarea ratustei constranse si a femeii nemaritate

In topul preferintelor celor de peste 26 de ani, cea mai dezirabila trasatura este inteligenta, in detrimentul unei independente financiare.

Adicatelea sa nu iti fie rusine cu ea ca-i proasta ca cizma si stie sa vorbeasca doar despre retete si pretul morcovilor din piata dar ar fi bine sa nu isi nasul la purtare cu o situatie financiara stabila ci ar fi de preferat sa ceara cu taraita de la portofelul vajnicului mascul.

Este greu de crezut ca toti barbatii au aceste asteptari de le femei, in aceasta ordine. Din portretul facut de cercetatori, reiese ca barbatii cauta in neveste acele femei care sa presteze in spatiul conjugal aceleasi activitati pe care le-a facut mamica in anii de pruncie si ca bonus, au cate o tavaleala orgasmica (el) si opintita (ea), binecuvantata de taica popa. Adicatelea in neveste, barbatii o cauta pe mama cu care pot face si sex.

Citește și:

Daca toate femeile s-ar ridica la aceste standarde, am trai intr-o lume perfecta in care toata lumea ar poza in Vogue si Playgirl. Insa femeile obisnuite sunt departe de a fi modelul ideal de nevasta din Stepford.

Unele dintre noi nu sunt dotate de la natura cu picioare interminabile, sani pietrosi ca merele si fund bombat, talie mica, ochi albastri, parul cret si numar mic la pantofi. Si cum caracterul placut sau inteligenta nu se vad intr-o oglinda, ratusca cea urata cu personalitatea frumoasa este dezavantajata din start.

Daca mai are si tupeul sa fie independenta financiar, s-a lins pe bot si poate sa-si stearga de pe „to do list” nunta si cununita alba.

Din fericire pentru toata lumea, rezultatele studiului nu sunt adevaruri general valabile si aplicate in toate cazurile.

O sa va povestesc o intamplare petrecuta acum cativa ani la nunta unui mare milionar trecut de varsta primei iubiri, casatorit cu o tanara foarte tanara, prea tanara, abia trecuta de majorat. O cunostinta de-a mea era invitata si cum abia se despartise de un porc misogin, am incheiat citatul, m-a tarat pe mine pe post de partener.

Citește și:

Limita de varsta la barbati batea binisor spre 70 de ani in timp ce doamnele si duducile invitate nu sareau prea multe de 30. Automat, s-au impartit in doua grupuri. Ei stateau aproape de bar, fumau trabucuri lungi cu miros exotic si beau coniac fin (bun coniac, va spun pe cuvant).

Ele se strangeau in grupulete de cate 2-3, se leganau discret in ritmul muzicii, isi aruncau pletele peste umar si estimau discret la ochiometru care dintre barbati ar muri mai repede ca sa le lase vaduve bogate.

In mintea mea intoxicata bine de trascaul si mastica scumpe, le vedeam pe ele asezate ca muschiuletul de vita in galantar iar pe ei ca pe niste catelandrii pofticiosi, atatati de calduri.

Inainte ca petrecerea sa se termine, am vazut cateva cupluri proaspat formate care urcau treptele vilei spre camerele puse la dispozitie de gazda generoasa. Deci domnii in cauza erau interesati tot de frumusete, nicidecum de vreo personalitate placuta sau dorinta de dezvoltare profesionala. La o adica, nu cred ca petrecerea de nunta s-ar fi transformat in mare balci si dezmat sexual, judecand dupa varsta domnilor.

Citește și:

As vrea sa gasesc un final vesel, o gogorita amuzanta de spus insa cruntul adevar este ca ratustele care nu-s daruite de genetica trebuie sa astepte runda a doua de preselectii pentru spectacolul vietii lor „Nevasta pentru sultanul roman care asteapta sa fie servit la botul porcului”.

Ratuste din toata lumea, uniti-va! Dati de pamant cu "Buna gospodina" si puneti pe foc revistele cu modele perfecte desenate in Photoshop.

Femeile adevarate fac riduri, se baloneaza, au bataturi, se constipa, le sta conciul stramb si li se usuca pielea. Dar sunt de un milion de ori mai frumoase decat papusa gonflabila care stie sa spuna doar DA si MAI VREAU.

foto prima pagina shutterstock femeie cu ochelari mari

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.