Arunc-o pe soacra-mea din tren!

Arunc-o pe soacra-mea din tren!

Lavstori in 3 acte romanesti: Eu, el si mama soacra!

Dupa patania cu salata, vizitele ei s-au indesit si ramanea uneori la noi cu zilele de trebuia sa facem sex pe mute, prin cearceaf. Dar cred ca avea detector si mirosea in aer de fiecare data cand atentam la prohabul ficiorului. Retail jobs

Tocmai atunci o apuca frecatul de maioneze, spartul de nuci, batutul de gauri in perete cu bormasina, miscari de trupe cu mobila. De fiecare data cand dadeam cu ochii de ea, parca o vedem pe Draga Olteanu-Matei in Buletin de Bucuresti.

Intr-o zi, cand m-am intors de la serviciu, am crezut ca am gresit apartamentul. Usa mea era vopsita si cand am intrat in casa, soacra pioasa se tinea mot dupa un taica parinte care imi canta pe nas un ‘ooooamne ‘iuluie-iluie-eeeste si-mi uda bine peretii proaspat zugraviti din cadelnita care mirosea indoielnic.

Dau sa zic saru’mana dar fix cand am deschis gura, popa fleosc, un busuioc peste ochi in numele Tatalui, altul peste gura in numele Fiului, si vrei, nu vrei, bea Florino agheazma!

Insa bomboana de pe coliva a venit abia in momentul in care am deschis usa de la dormitor. In lacasul meu in care ma puteam destrabala cu proaspatul sot, trona un perete cu icoane noi, vreo 5 la numar si plutea un miros inconfundabil de tamaie.

Mai, zic, stai asa, coana soacra si-a propus sa ma exorcizeze.

De data asta nici macar nu am mai incercat sa ma prefac. M-am pus pe-un ragnit de m-a auzit toata scara si le-am facut vant pe usa afara cu tarcovnic cu tot. Acum astept sa-mi vina barbatul acasa si sa avem o discutie serioasa. Presimt ca se lasa cu paruiala. Dar macar m-am racorit.

Florina V., 28 ani

foto prima pagina shutterstock cearta intre sotie si soacra

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri