Setari Cookie-uri

Arunc-o pe soacra-mea din tren!

Lavstori in 3 acte romanesti: Eu, el si mama soacra!

foto shutterstock soacra intervine in cuplu

-Da’ ce faceti mama, dormiti la ora asta? Ca-i miezul zilei!

Nu dormeam, mama soacra, ne antrenam la karate. Cara-te! zice gandul meu nastrusnic.

N-am apucat s-o bruftuluiesc, am baiguit un da rusinat si dau s-o poftesc in sufragerie, dupa ce strang pe langa mine flecustetul meu luat special pentru luna de miere si ce mi-a mai ramas din demnitate.
Intre timp, apare si puiul mamii din dormitor, ravasit si ciufulit, imbufnat ca din cauza mamicii, a ramas cu orgasmul pe teava.

-Vaaai, mama dar cum umbli asa prin casa cu picioarele goale, fara sosete? Vrei sa racesti?

Da, madam, in gandul meu, il trage curentul la ovare!

Se uita la mine cu repros ca-i tin progenitura desculta apoi se duce val-vartej la bucatarie. In chiuveta, zacea un morman de vase si-o cratita sleita pe aragaz ca la trei zile dupa nunta, pardon, am frecat altceva, nu vase!

Citește și:

-Vaaai, mama, da’ n-ati avut si voi timp sa spalati vasele astea? Ca s-au imputit de cand stau aici. Si prin “voi” a se citi “parasuta asta cu care te-ai insurat nu e in stare aiba grija de tine, baga divort, fa-i bagajele si trimite-o pachet de unde a venit”.

La al treilea "vaaaai, mama" urma sa-i dau cartonas rosu si s-o scot de pe teren. Am vrut sa ma musc de limba si sa tac dar m-a luat gura pe dinainte si i-am zis:


-Nu se strica, saru’mana, ca le-am pus o mana de sare. Mama asa facea acasa si stateau vasele si o saptamana nespalate.

L-am auzit pe al meu tusind a ras inabusit dar n-ar fi poftit-o pe mamuca sa plece si sa faca recensamantul chivutelor din piata ca sa ne putem vedea linistiti de ale noastre.

Ostentativ, s-a apucat de frecat vase, spalat geamuri, primenit asternuturi de parca-i veneau petitori in batatura. Am lasat-o cu ale ei si m-am invartit pe langa ea, mama soacra-general, si eu ordonanta care-si ia suturi si zice multumesc.

Citește și:

Toate ca toate, pana cand s-a apucat de gatit. Nu m-am dat niciodata in vant dupa mancarea ei dar mi-a fost jena sa-i spun. Asa ca de fiecare data cand mergeam in vizita, inghiteam tot ce-mi punea in farfuria, fara sa-mi dau seama daca mananc pilaf sau spalatura de vase.

Din toata marinimia ei, s-a apucat sa ne faca o “salata de pui”. Parol ca n-as fi pus asa ceva pe masa nici macar cu gand sa otravesc pe cineva.

Dupa ce a fiert pieptul, a frecat o maioneza galbena si grasa, a asezonant-o cu usturoi si inca ceva acru dar foarte greu de identificat apoi ne-a pus la masa. Am inghitit eu cat am putut dar cand am vazut-o ca imi pune si a doua portie, m-am inverzit la fata si m-am certat cu vasul de la wc ca dupa o betie studenteasca.

Dupa patania cu salata, vizitele ei s-au indesit si ramanea uneori la noi cu zilele de trebuia sa facem sex pe mute, prin cearceaf. Dar cred ca avea detector si mirosea in aer de fiecare data cand atentam la prohabul ficiorului.

Citește și:

Tocmai atunci o apuca frecatul de maioneze, spartul de nuci, batutul de gauri in perete cu bormasina, miscari de trupe cu mobila. De fiecare data cand dadeam cu ochii de ea, parca o vedem pe Draga Olteanu-Matei in Buletin de Bucuresti.

Intr-o zi, cand m-am intors de la serviciu, am crezut ca am gresit apartamentul. Usa mea era vopsita si cand am intrat in casa, soacra pioasa se tinea mot dupa un taica parinte care imi canta pe nas un ‘ooooamne ‘iuluie-iluie-eeeste si-mi uda bine peretii proaspat zugraviti din cadelnita care mirosea indoielnic.

Dau sa zic saru’mana dar fix cand am deschis gura, popa fleosc, un busuioc peste ochi in numele Tatalui, altul peste gura in numele Fiului, si vrei, nu vrei, bea Florino agheazma!

Insa bomboana de pe coliva a venit abia in momentul in care am deschis usa de la dormitor. In lacasul meu in care ma puteam destrabala cu proaspatul sot, trona un perete cu icoane noi, vreo 5 la numar si plutea un miros inconfundabil de tamaie.

Citește și:

Mai, zic, stai asa, coana soacra si-a propus sa ma exorcizeze.

De data asta nici macar nu am mai incercat sa ma prefac. M-am pus pe-un ragnit de m-a auzit toata scara si le-am facut vant pe usa afara cu tarcovnic cu tot. Acum astept sa-mi vina barbatul acasa si sa avem o discutie serioasa. Presimt ca se lasa cu paruiala. Dar macar m-am racorit.

Florina V., 28 ani

foto prima pagina shutterstock cearta intre sotie si soacra

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.