Setari Cookie-uri

5 amante care au scris istoria lumii

Iubitele secrete care au schimbat cursul istoriei

3. Marilyn Monroe

Sex simbolul anilor `50 s-a nascut cu numele de Norma Jeane Mortenson, al treilea copil al unei familii disfunctionale. Si-a petrecut cea mai mare parte din primii ani de in camine pentru orfani si abandonati. Desi a jucat in numeroase productii de Hollywood, nu toti criticii au fost impresionati de prestatiile sale actoricesti.

Cei mai multi sunt de parere ca ea a ramas in istorie nu atat talentului sau ci datorita senzualitatii afisate aproape ostentativ si numeroaselor sale idile. Ea a fost casatorita de trei ori insa toate mariajele sale au fost sortite esecului.

Marea dragoste a vietii sale a fost presedintele american John F. Kennedy, despre care se crede ca a condus-o la moarte. FBI-ul are rapoarte in care arata zeci de convorbiri telefonice intre actrita blonda si Casa Alba din 1962.

Atunci cand Kennedy a pus capat relatiei dintre cei doi, Marilyn si-a indreptat farmecele catre fratele mai mic al acestuia, Robert. El a ramas alaturi de sex simbol pana in ziua in care aceasta a murit.

Citește și:

foto captura YouTube

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.