Setari Cookie-uri

Vibrati, baieti, vibrati!

Orgasmul, victima colaterala in razboiul dintre vibrator si bormasina

- Oameni buni, zic eu politicoasa, e miezu’ noptii. Ori dormiti, ori va culcati, treaba voastra cum va impartiti da’ mai lasati bormasina ca mi-ati facut creierii zdrente.
- Aaaa, vecinica, pai abia ne-am mutat, e deranj la noi, avem cursuri, n-avem cum sa facem treaba maine pe zi. Hai, pisi, sa bei un pahar cu noi.

Vecinica-i muma-sa, imi venea sa-i zic, dar la cat de afumati erau, mi-era ca se lasa cu paruiala. Le-am bagat degetu’ sub nas si i-am amenitat cu politia daca nu se potolesc. De bine, de rau, au lasat in pace bormasina si peretii dar ma lasase si pe mine cheful de testat jucarii sexuale.

Au tinut-o intr-un bocanit si-o tranteala toata saptamana. Ziua invatau, noaptea se transformau in mesteri priceputi.

Intr-o seara, liniste. Dar liniste de mormant. Nu tu bormasina, nu tu mobile harsaita, nu tu urlete de metale suedeze. Asa ca am decis ca este momentul sa-mi scot “iubitul” din cutie si sa ne facem de cap ca-n Sex and the City. Nici nu trag bine de tipla cand de sus se aude un tipat de femeie, trei zdruncinaturi in serie si-o palma lipita cu foc. Sezi, dildo! Clar, o fac intentionat, o iau dupa miros, cum spaima de-i apuca taman acu’? Nu reusesc sa ma infasor bine in moartea pasiunii ca incepe soneria sa cante ca de incendiu si usa sa se zguduie din balamale.

Citește și:

Haida de, zic, e politia. S-au prins ca iau filme pe naspa de pe torrente si au plecat cu ACTA la colindat dupa infractori. Cand colo, studenta de deasupra venise la mine, smulsa toata, plansa si pocita ca Muma Padurii. Prapastioasa cum sunt, am crezut ca unul dintre cei doi e mai violent din fire si ma pregateam sa matur scara cu el sau cu ei, dupa caz si posibilitati.

S-a dovedit ca duduia avea intr-adevar probleme in amor. Unul dintre cei doi colegi de apartament era iubitul oficial, celalalt ii incalzea patul cand oficialul pleca la mama dupa zacusa. Pe nepusa masa, iubitul numarul 1 s-a intors mai devreme si l-a gasit pe iubitul numarul doi facand meditatii cu bagatul de radicali si scosul de sub fusta fix cu iubita. Ea a tipat, el a dat cu palma. Din fericire, in colegul de camera.

Nu stiu ce datorii karmice grele am de platit in viata asta si nu stiu de ce m-a ales pe mine fatuca asta de confidenta. Cert este ca in timp ce taurii de-a dreptul boi se bateau intre ei, dumneaei imi dadea gata o sticla de vin si injura de mama focului, ca ei barbati nu-i mai trebuie si sunt toti niste porci. In mintea mea, ecuatia asta nu avea solutie.

Citește și:

Mi se face mila de biata fata si-i pun in brate cadoul meu cu ambalajul aproape intreg. Bucura-te tu de el ca mie mi-a mancat sufletul. I-am dat apoi un branci pe usa si dusa a fost. Au plecat toti trei de unde au venit si n-am mai dat ochii cu ei. Am un singur regret. Ca n-am apucat sa le dau desteptarea la 6.30 dimineata cu cel mai afurisit tipat orgasmic din istorie.

Ioana A.

foto prima pagina shutterstock femeie cu bormasina

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.